fbpx
foryou magazine zuid holland

ForYou Magazine is een gratis kwartaalblad en vooral gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, schoonheid, liefde & leven.

Het magazine wordt uitgegeven in meerdere regio’s in Nederland, waardoor elke editie een eigen karakter heeft. Het staat boordevol informatieve verhalen van ondernemers bij jou uit de buurt, aangevuld met onze eigen inspirerende rubrieken.

Kies je editie

In deze editie

In de huidige editie van het ForYou Magazine lees je het volgende:

  • Herken jij het ook? Het leven raast aan je voorbij en vaak heb je het gevoel dat de dingen je overkomen, in plaats van dat jij er expliciet voor hebt gekozen. Je zit bijvoorbeeld op vrijdagavond met een berg was, niet afgemaakte notities voor je werk en de gedachte dat je éígenlijk echt die vriendin moet appen. En je voelt je overvallen door je eigen leven. Daarom geven we je vijf manieren om de regie terug te pakken en stress te verminderen!

  • Soms gaat schrijven bijna vanzelf, andere keren voelt de knipperende cursor op het lege document bijna als een persoonlijke aanval. De woorden komen niet. Alsof er een luikje in mijn brein dichtzit waarachter de zinnen en ideeën opgesloten zitten. Hoe kan het toch dat de inspiratie soms een opgedroogde put is en de taal niet wil vloeien?

  • Een paar jaar geleden stapte ik met een vriendin op het vliegtuig naar Rome. Het was voor ons beiden de eerste keer in deze prachtige Italiaanse stad en we hadden onszelf ruim de tijd gegund om alle bezienswaardigheden te ontdekken. We vergaapten ons aan de prachtige gebouwen en waanden ons als echte Romeinen tussen het Colosseum, de Engelenburcht en de Trevifontein.

  • Wie in een gemiddeld café of restaurant op het menu kijkt, ziet ze ongetwijfeld staan: de 'foodbowls'. Op de één of andere manier hebben we collectief besloten dat we ons eten liever gepresenteerd krijgen in een mooi schaaltje in plaats van op een bord. Niet alleen ziet dat er mooier uit: het smaakt ook nog eens lekkerder.