fbpx
foryou magazine zeeland

ForYou Magazine is een gratis kwartaalblad en vooral gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, schoonheid, liefde & leven.

Het magazine wordt uitgegeven in meerdere regio’s in Nederland, waardoor elke editie een eigen karakter heeft. Het magazine staat boordevol informatieve verhalen van ondernemers bij jou uit de buurt, aangevuld met onze eigen inspirerende rubrieken.

Kies je editie

In deze editie

In de huidige editie van het ForYou Magazine lees je het volgende:

  • Dagelijks twee stuks fruit eten, meer water drinken, een uur bewegen, vaker lezen... Allemaal gewoontes die we het liefst zouden hebben voor een gezond en gebalanceerd leven. Maar dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan.

  • Dit jaar zijn er weer verkiezingen. Dat vind ik leuk om twee redenen: aan de ene kant kan ik me weer interesseren voor/ergeren aan politieke discussies. Aan de andere kant kijk ik graag naar het taalspel dat wordt gespeeld. Want eigenlijk draait het daarom. Om het overtuigen van mensen door de juiste woorden te gebruiken. En dan is het natuurlijk vooral interessant om erachter te komen waarom het de een wel lukt en de ander niet.

  • Weet je nog, de Tienertoer? Voor het eerst weg zonder je ouders, gaan en staan waar je maar wil. Het ultieme gevoel van avontuur en vrijheid, en dat alles met één enkel treinkaartje. Een ticket naar vrijheid.

  • Wist je dat wij Nederlanders met zijn allen gemiddeld 380 miljoen kilo kaas per jaar eten? Op brood, uit het knuistje of verwerkt in een lekker gerecht: we kunnen er geen genoeg van krijgen. En wat dacht je van een lekker kaasplankje? Heerlijk tijdens een picknick in het park of tijdens eindeloze zomeravonden in de tuin onder het genot van een goed glas wijn. Maar hoe stel je een kaasplank samen?