fbpx
foryou magazine alphen aan den rijn

ForYou Magazine is een gratis kwartaalblad en vooral gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, schoonheid, liefde & leven.

Het magazine wordt uitgegeven in vijftien verschillende regio’s door heel Nederland, waardoor elke editie een eigen lokaal karakter heeft. Het staat boordevol informatieve verhalen van ondernemers bij jou uit de buurt, aangevuld met onze eigen inspirerende rubrieken zoals Krachtige Vrouwen, Mannenbrein en Stadsgezichten.

Kies je editie

In deze editie

In deze editie van het ForYou Magazine lees je het volgende:

  • Alhoewel haar achternaam bij menigeen direct de connectie legt met haar achttien jaar oudere halfbroer John, heeft Jennifer Ewbank haar eigen sporen als singer-songwriter, zangeres en pianiste ook al ruimschoots verdiend. Het grotere publiek maakte kennis met haar toen zij in 2010 meedeed aan The Voice of Holland, waar ze de halve finale bereikte, maar daarna bracht ze onder andere een album uit en werkte ze mee aan de internationale productie van de arenashow ‘Peter Pan, The Neverending Story’.

  • Over de handelingen die ze tegen haar wil moest ondergaan, wil ze niet in detail treden. Maar de onzichtbare littekens die de gevolgen van het seksuele misbruik achterlieten, zijn af en toe bijna tastbaar. ‘Die gevolgen waren uiteindelijk zwaarder dan het misbruik zelf’, bekent Hannah zachtjes. ‘De PTSS, de angst, het verdriet en het gevoel van eenzaamheid. De boosheid en depressiviteit. Daar heb ik jarenlang keihard tegen moeten vechten. Dat heeft zóveel strijd en pijn gekost!’

  • Mannen zijn anders dan vrouwen. Ze denken anders, voelen anders, communiceren anders en hebben op een andere manier lief. Het is voor ons vrouwen vaak een groot raadsel hoe dat mannenbrein precies werkt. Dat zorgt nog weleens voor het nodige onbegrip. En voor vooroordelen. Maar kloppen die vooroordelen wel? Acteur, scenarioschrijver, regisseur en presentator Victor Reinier vertelt of ze ook op hem van toepassing zijn.

Het volgende nummer

Verkrijgbaar vanaf april