foryou magazine zeeland

ForYou Magazine is een gratis kwartaalblad en vooral gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, schoonheid, liefde & leven.

Het magazine wordt uitgegeven in meerdere regio’s in Nederland, waardoor elke editie een eigen karakter heeft. Het magazine staat boordevol informatieve verhalen van ondernemers bij jou uit de buurt, aangevuld met onze eigen inspirerende rubrieken.

Kies je editie

In deze editie

In de huidige editie van het ForYou Magazine lees je het volgende:

  • Herken jij ook het gevoel van bewondering wanneer je kijkt naar een prachtig schilderij in een museum of een heel goed gemaakte foto? En gaat het dan kriebelen, maar denk je dat jij dat nooit zal kunnen? Zonde! Want iedereen is creatief, op zijn of haar eigen manier. Ja, ook jij! Deze tips helpen je op weg.

  • Dit is mijn laatste column voor het ForYou Magazine. Niet omdat ik het niet meer leuk vind om over taal te schrijven, want dat is niet zo. Taal blijft een grote liefde. Maar omdat ik een nieuwe baan heb waar ik mijn taalliefde (en andere liefdes) mag gaan uitdragen.

  • Afgelopen jaar ging ik met mijn volleybalteam naar Boedapest. Eén voor één gingen we alle bezienswaardigheden van de Hongaarse hoofdstad bij langs. Van het Parlementsgebouw en de Kettingbrug die Boeda en Pest met elkaar verbindt, tot het Vissersbastion met zijn zeven torens en het Heldenplein.

  • Zeg je 'winter', dan zeg je 'stamppot'. Iedereen kent de klassiekers wel, van boerenkool en andijvie tot zuurkool en hutspot. Maar wie zegt dat je je aan deze klassiekers moet houden? Je kunt alle kanten op met stamppot. Sterker nog: je kunt er de hele wereld mee over!