schoonheid

Deze zomer ontdek jij je ware schoonheid!

Echte schoonheid is véél meer dan een mooi uiterlijk alleen. Dát is het motto van topvisagiste Miranda van Studio New Look. Want ook al draag je nog de meest prachtige make-up, wanneer jij niet goed in je vel zit, dan word je ook niet blij van wat je in de spiegel ziet. De behandelingen in haar praktijk gaan daarom nét een stapje verder, zodat jij je straks écht mooi voelt. Van binnen én van buiten. Miranda heeft alle ingrediënten in huis om jou een ontspannen én mooie zomer te laten beleven. Enne, ook voor een mooie herfst, winter en lente ben je bij haar op de juiste plek. Kijk je mee?

Ontdek je schoonheid met een workshop!

Volgens Miranda gaat make-up over véél meer dan er mooi uitzien. Make-up is ook een manier om je van binnen goed te voelen. Om te ervaren dat ware schoonheid van binnen zit, heeft zij verschillende workshops ontwikkeld. Tijdens zo’n workshop heb je alle vrijheid om te experimenteren met alle technieken en materialen. Hierdoor ontdek je allerlei verrassende looks waarmee jij de mooiste versie van jezelf wordt. Dit alles gebeurt in een ontspannen en positieve sfeer. We lichten er twee uit: de workshop mindful make-up en de workshop voor een bachelor-party.

Mindful de mooiste

Wanneer je Instagram opent, word je direct geconfronteerd met prachtige vrouwen, die je met hun puntgave huid, volle lippen en strakke lijf toelachen. Of je het nou wilt of niet: je spiegelt jezelf aan hen. Hierbij heb je ook vaak de neiging om jezelf te devalueren. En dat is jammer, en ook niet nodig. Miranda weet: ‘In de eerste plaats is schoonheid natuurlijk méér dan een mooi uiterlijk alleen! Daarbij is elke vrouw prachtig. Het is alleen de kunst om zelf jouw ware schoonheid te zien. Omdat ik toch zoveel vrouwen zag worstelen met hun uiterlijk, heb ik een workshop mindful make-up georganiseerd. Deze workshop gaat verder dan alleen een beetje make-up smeren. In deze workshop werken we vanuit de innerlijke spirituele schoonheid. We doen kleine oefeningen die helpen om jezelf beter te zien, en te accepteren. Door vanuit rust te werken, kom je tot de mooiste verbinding met jezelf en kun je weer gaan stralen.’ Je kunt deze workshop volgen met bijvoorbeeld je collega’s als teambuilding-actviteit, of natuurlijk met je vriendinnen of familie!

Door vanuit rust te werken, kom je tot de mooiste verbinding met jezelf en kun je weer gaan stralen

Daar komt de meest stralende bruid!

Staat er binnenkort een bruiloft op de planning, bijvoorbeeld van je vriendin of zus? Denk er dan eens over om een workshop Vrijgezellen Make-up Party te geven. Miranda: ‘We organiseren een unieke surpriseparty voor de aanstaande bruid. Jullie leren alle tips & tricks om de meest stralende versie van jezelf tevoorschijn te toveren. Van álles komt aan bod: camouflage, foundation, wenkbrauwen en oogmake-up. Daarnaast kan de party in het teken staan van een leuk thema. Denk bijvoorbeeld aan een jaren ’20- of ’80-thema, of een thema als smokey eyes. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jullie kunnen genieten van een geslaagde, gezellige én mooie middag!

Wenkbrauwen met het ‘wauw’-effect

Ook deze zomer staan ze op jouw wensenlijstje: mooie wenkbrauwen die een perfecte shape en kleur hebben. Ben jij niet tevreden met de huidige vorm, kleur of dikte van je wenkbrauwen? Of heb jij misschien door een gebrek aan haargroei of een chemobehandeling (bijna) geen wenkbrauwen meer? Dan is de volgende treatment écht een uitkomst. Miranda zorgt er namelijk met de ‘Brazilian Brows’-behandeling voor dat jij de wenkbrauwen van je dromen krijgt. Tijdens de behandeling gebruikt zij hennaverf, die een hele natuurlijke kleur geeft op je huid. Met een pincet en met wax worden je wenkbrauwen daarna verder in model gebracht. Uiteraard worden de kleur en het model van de wenkbrauwen helemaal op jou en je wensen aangepast. Jouw wenkbrauwen zullen na afloop mooi in shape en mooi van kleur zijn. De hennaverf blijft tot drie weken zitten, dus je kunt een flinke poos genieten van het resultaat, en eventueel daarna de behandeling herhalen.

Kom je langs?

Heb jij ook zin in een leuke workshop die je samen met je collega’s en vriendinnen kunt doen? Of wil jij je schoonheid van binnen én van buiten een boost geven? Dan zit je goed bij Miranda van Studio New Look in Haarlem. Dit is dé plek voor alles rondom beauty en make-up, en spiritualiteit in combinatie met make-up. Miranda is visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en massagetherapeute en helpt je graag jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen! Je kunt er terecht voor workshops visagie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, massages, make-up advies, bruidsvisagie en nog veel meer. Wil jij ook graag een workshop volgen? Bij groepen groter dan twee personen worden de workshops op locatie gegeven. Bij twee personen vinden deze in de studio plaats. Kijk eens op de website voor meer informatie en alle mogelijkheden! Of bel met Miranda via 06-51887959.

Datum: 24 juli 2019