feestelijke-make-up

Feestelijke vibes

Een feestelijke make-up look creëren kan best simpel zijn. Volg gewoon dit stappenplan. Kwasten in de aanslag en go!

Stap 1: Back to basics

Het liefst wil jij dat de basis van je make-up fris en clean is. Is je huid niet zo egaal? Geen zorgen. Met een concealer verdwijnen donkere kringen en oneffenheden als sneeuw voor zon. Om je gezicht helemaal te dekken kun je kiezen voor een getinte crème met een glowy of juist een matte finish. Ook fijn: de crème is tegelijkertijd een vochtinbrenger en helpt de huid te verstevigen en te hydrateren.

Stap 2: Dramatic eyelook

Hét accessoire voor de feestdagen is de smokey eye. Breng eerst wat oogschaduwbasis aan op je oogleden. Daarna begin je in je buitenste ooghoek met een sprankelende bruine oogschaduw, die je uitveegt tot aan je wenkbrauwbot. Voor een extra intense oogopslag breng je ook wat oogschaduw aan onder je oog. Breng nu meer diepte aan door de bruine oogschaduw te mengen met een meer donkerde tint. Op de rest van je ooglid zet je tot slot een lichtere kleur, die je ook weer met de andere kleuren mengt. In een extra feestelijke bui? Strooi dan nog met wat glitters.

Stap 3: Lovely lines

Omring je ogen met een zwarte eyeliner. Met de slimliner zet je steady dat perfecte fijne lijntje, net boven de wimperrand. Om je oogopslag een extra dimensie te geven, kun je een ‘wing’ zetten. Dit doe je door het lijntje aan de uiteinden van je oogleden een tikkeltje naar boven op te laten lopen.

Stap 4: Ooh la la lashes

Je look is past echt compleet met lange, gekrulde en volle wimpers. Voor het meest indrukwekkende effect plaats je faux lashes op je wimperrand. Gebruik je liever je oude vertrouwde mascararoller? Geef je wimpers dan gewoon een extra laagje mascara.

Je look is past echt compleet met lange, gekrulde en volle wimpers

Stap 5: Blush baby

Voor het complete plaatje breng je wat blush of bronzer aan op je wangen en geef je je look nog wat glans met een sprankelende highlighter. Tip: breng ook wat highlighter aan in je binnenste ooghoeken, voor een extra dimensie aan je oogopslag.

Stap 6: Shine on

Geef je lippen een upgrade en kies voor een opvallende kleur. Wil je een statement maken? Ga dan voor een gloss met een metallic laagje.

Stap 7: Fix it!

Zit je make-up goed? Zet de boel dan vast met een make-upfixer. Feesten maar!

Datum: 23 november 2017