make-up

Jouw unieke ik-heid

Zeg, hoe tevreden ben jij met je huidige cosmeticamerk? Rare vraag misschien! Maar als je bedenkt dat veel mensen een product kiezen van een merk en daar hun hele leven trouw aan blijven, is het toch de moeite waard om er eens goed over na te denken. Het leven staat niet stil en er worden voortdurend nieuwe producten gemaakt die mogelijk meer bij jou passen.

Op andere manieren kijken

Als je jouw cosmeticamerk kritisch bekijkt, wat zie je dan? Dekt het voldoende en is het de juiste kleur? Of is het net niet wat je wilt en heb je geen zin om verder te kijken? Je kunt er op veel andere manieren naar kijken, bijvoorbeeld of het jouw natuurlijke ik-heid naar de voorgrond haalt of te sterk is, waardoor het meer op camouflage lijkt. Zonde!

Andere manier van kijken

Een andere manier van kijken is de ingrediënten onder de loep nemen. Natuurlijke make-up heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt in aanbod en kwaliteit. Geen (zachte) nagellak meer die snel krast of foundation die je niet de eigenheid geeft van je huid. En vooral: geen onnodige ingrediënten die de huid belasten. De ingrediënten worden namelijk steeds beter en naast bestaande merken zoals Annemarie Börlind, Dr. Baumann, Weleda en Dr. Hauschka veroveren nieuwe merken steeds meer terrein.

Daar houden we van!

Een van die merken is Bo-ho, een Frans cosmeticamerk dat uitblinkt in enorm smaakvolle natuurlijke producten, zoals nagellak gebaseerd op het 10-free concept. Dit is een nagellak zonder tolueen, formaldehyde en het hormoonverstorende trifenylfosfaat, om er maar een paar te noemen. Verder heeft het een complete lijn aan natuurlijke make-up, zoals oogschaduw en lippenstift. Het is een merk dat dierproefvrij, ecologisch verantwoord en qua kwaliteit superieur is. Daar houden we van! In onze nieuwe Health & Beautysalon begrijpen we namelijk wat schoonheid betekent en hoe we dit kunnen accentueren. We maken hierbij gebruik van producten van de hoogste kwaliteit, maar wel op natuurlijke basis.

Natuurlijke make-up heeft zich enorm ontwikkeld

Problemen aanpakken

De behandelingen lopen uiteen van een verwenbehandeling tot het behandelen van huidproblemen. Omdat onze schoonheidsspecialistes ook orthomoleculaire kennis hebben kan het probleem ook dieper worden aangepakt dan slechts de huid. Wist je trouwens dat acne bij vrouwen vaak het gevolg is van een te hoog gehalte aan testosteron, waardoor de talgklieren te snel werken? Om dit weer uit te balanceren zijn er verschillende kruidenextracten beschikbaar die je kunt gebruiken naast de behandeling.

Huidanalyse of advies

Zou je graag een gedegen huidanalyse willen krijgen of advies willen over natuurlijke cosmetica, om jouw unieke ik-heid te benadrukken? Het professionele team van De Rode Pilaren staat voor je klaar.

Datum: 01 juli 2022