dierproefvrije-make-up

Natuurlijk mooi

Is probleemloos make-up gebruiken niet vanzelfsprekend voor jou? Je bent niet de enige. Veel vrouwen zijn allergisch voor normale make-up: ze kunnen jeuk krijgen, uitslag op de huid, of gezwollen en/of tranende ogen. Gelukkig is er nu ook in Nederland een natuurlijke oplossing.

Puur natuur

De make-up lijn van Mineralissima staat voor hoogwaardige producten met zo min mogelijk ingrediënten. Het is geschikt voor vrouwen die allergisch zijn voor normale make-up. Alles komt uit de natuur. Je ziet het nauwelijks op je huid ziet, je krijgt dus een super natuurlijk resultaat! Ook voor veganisten en vrouwen die laserbehandelingen ondergaan, chemische peelings of chemotherapie. De huid kan daarna heftig reageren op normale make-up.

Spreek uit ervaring

Kati van Riet, eigenaresse van Mineralissima: ‘Ook ik ben allergisch voor normale, chemische make-up. Zo’n 10 jaar geleden was ik regelmatig in Amerika, daar bleek minerale make-up heel populair. Ik heb het toen zelf geprobeerd en vond het helemaal geweldig! In Nederland kon ik er alleen nergens krijgen, dus besloot ik om zelf een eigen lijn in minerale make-up te gaan produceren en aanbieden: Mineralissima.’

Proefdiervrij

‘Uiteraard zijn de producten van Mineralissima niet getest op dieren, en de ingrediënten zijn afkomstig van bedrijven die aantoonbaar niet doen aan kinderarbeid. We produceren zelf onze producten, dus weten wij precies wat de samenstelling is. Zo kunnen we de kwaliteit hoog houden’, aldus Kati van Riet.

Hoogwaardige producten met zo min mogelijk ingrediënten

Veilig gekeurd

De meeste producten van Mineralissima zijn getest in een laboratorium dat gespecialiseerd is in huidproblemen, en zijn helemaal goedgekeurd, ook rond veiligheid. De producten voldoen verder helemaal aan de Europese normen voor make-up.

Pure make-up zonder schadelijke toevoegingen

‘De producten van mineralissima zijn een echte aanrader. Daarnaast kreeg ik een leuke, gezellige en leerzame workshop. De kennis en het enthousiasme van de dames van Mineralissima staan garant voor het beste advies over hun producten en kleuren voor jou. Leuk om alles te kunnen proberen en het resultaat van mooie make-up te zien’, aldus Marry.

Webwinkel en workshops

De producten van Mineralissima zijn te koop in de webshop en ook bij het groeiende aantal verkooppunten. Vind je het lastig om de juiste kleur te kiezen? Je kunt altijd langsgaan in de showroom in Hoofddorp. Bij Mineralissima vind je de perfecte make-up voor jouw natuurlijke schoonheid.

Datum: 23 november 2017