feestelijke-look

Een schitterende feestelijke look

Een feestelijke look creëren hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze tips, van Inglot Cosmetics, ga je schitterend de deur uit!

Lovely lines

De Slimliner Felt Tip Eyeliner met een gecontroleerde ‘like a brush’ applicatie zorgt voor perfecte fijne lijnen net boven de wimperrand. De Slimliner is een op water gebaseerde formule, is waterbestendig, smudgeproof en biedt een langdurig effect. Onvervangbaar in de dagelijkse make-up en/of voor een dramatische avondlook met een elegante matte afwerking.

Ooh la la lashes

Het eerste wat mensen zien als ze naar je kijken zijn je ogen. Met de Inglot Eyelashes ben je verzekerd van een waanzinnige oogopslag. Voor elke look is er een passend setje smashing lashes!

Foundation

Met het brede assortiment aan foundations van Inglot is er voor elk huidtype een passende foundation. Oplopend van medium tot full coverage kun je zelf kiezen voor welke dekking je wilt gaan.

Dé weetjes over foundation:

  1. Je kunt je foundation minder dekkend maken door deze te mengen met een beetje dagcrème.
  2. De beste plek om je foundation te testen is op de kaaklijn. Het licht in de winkel kan misleidend zijn!
  3. Heb je een droge huid? Kies voor een foundation op oliebasis of met veel glycerine.
  4. Heb je een vette huid? Kies voor een foundation op waterbasis of een poederfoundation.
  5. Ruik altijd aan de foundation! Sommige zijn erg sterk en dat is natuurlijk niet fijn.

Met het brede assortiment is er voor elk huidtype een passende foundation

Shine on

De HD Lip Tint Matte heeft een hydraterende werking en is eenvoudig aan te brengen met de applicator. Door de HD-pigmenten creëer je een ultra-matte en langhoudende kleurexplosie op je lippen!

Tips voor de feestdagen

  • Gebruik een foundation met matte finish. Wel zo veilig met al die flitsende camera’s om je heen.
  • Met langhoudende lipproducten zien jouw lippen er na al dat eten en drinken nog net zo mooi uit als aan het begin van de avond.
  • Steel de show met dé kleuren en trends van dit moment: blauw of groen voor je ogen en je lippen lekker knalrood.

Goede en betaalbare make-up

Mooie, betaalbare én kwalitatief goede make-up. Diversiteit en voor ieder wat wils. Dat is waar Inglot voor staat. Het Poolse merk wordt sinds een aantal jaren eindelijk in Nederland verkocht. Alle producten, uiteraard vrij van parabenen en niet op dieren getest, zijn ook via de website te bestellen. Wil je meer weten over make-up? Volg dan een Inglot make-upworkshop en leer alle ins & outs!

Datum: 11 december 2017