nagels

Genieten van prachtige nagels

‘Ik moet mijn nagels nog doen!’ schiet het door je hoofd, nét op het moment dat je de deur uitstapt. O nee… Je gaat gauw aan de slag met het eerste het beste potje nagellak dat je vindt op je salontafel. Een kloddertje hier, een kloddertje daar. Jij bent niet tevreden met het resultaat. Tijd voor een oplossing!

Stevige lak op je nagels

Knoeien met een nagelkwastje, het bijwerken van je nagellak met een wattenstaafje én dat afgebladderde effect na twee dagen. Nagellak geeft jou de kriebels. Geen reden voor paniek: kies voor de GelColor nagellak by OPI. Deze prachtige, stevige lak op je nagels is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! GelColor by OPI is, in tegenstelling tot veel andere merken, voor 100% een gel en wordt daarom alleen aangebracht door professionals. Het is dus niet te verwarren met een zogenoemde ‘gellak’.

Matchende nagels

Het product is niet schadelijk voor je natuurlijke nagels. Van elke GelColor bij OPI is een bijpassende nagellak of Infinite Shine lak te koop bij CoCo Beauty voor thuisgebruik. Ben je toch eerder dan twee weken toe aan iets anders, zodat je nagels matchen met je outfit? Je kunt de GelColor gemakkelijk zelf verwijderen, zonder dat je hierbij je natuurlijke nagels beschadigt. Je gebruikt hiervoor de producten uit het verwijdersetje van OPI.

GelColor by OPI is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog

Altijd sprekende make-up

Wil jij elke dag stralend voor de dag komen, maar heb je geen zin om uren voor de spiegel te staan? Permanente make-up (PMU) is geschikt voor iedereen die een verzorgde look wil én tijd in je ochtendritueel wil besparen. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, met de nieuwste 3D-hairstroketechniek. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of kies voor een strakke eyeliner die je ogen mooi laten uitkomen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Permanente make-up houdt je uiterlijk twee tot vijf jaar

Heerlijke behandelingen

Coco Beauty is jouw adres voor alles rond huid- en lichaamsverzorging, pedicure, permanente make-up, Brazilian waxen, elektrisch ontharen, nagels, het verwijderen van tatoeages, couperose verwijderen en het veilig verwijderen van pigmentvlekken. Eigenaresse Corina Bleeker zit 30 jaar in het vak en zij en haar team voorzien jou graag van deskundig advies.

Datum: 12 december 2018