handen

Handen in de lucht, het is zomer!

Het is eindelijk zomer, en wat is een betere manier om het seizoen te vieren dan met een nieuwe look? Je kunt natuurlijk de schaar in je haar zetten of gaan voor een nieuwe outfit, maar je kunt er ook voor kiezen om je nagels in de schijnwerpers te zetten. Ben jij toe aan een fris nieuw kleurtje op je nagels of wil je een keer helemaal iets anders proberen? Doe dan je handen in de lucht voor deze zomerse nageltrends!

Franse manicure met twist

Zoals bij ongeveer elke beautytrend dit jaar, zijn de jaren 80 weer volop aanwezig op de catwalk. Zo zijn opvallende en felgekleurde nagels onmisbaar, naast je neonoogschaduw. Wat dacht je van een klassieke Franse manicure, maar gegoten in een jaren 80-jasje? In plaats van roze nagels met een witte rand, kun je kiezen voor een rand in alle kleuren van de regenboog zoals oranje of hot pink. Ook zien we de Franse manicure steeds meer in asymmetrische vorm, met een dubbele rand of juist een dunnere nagelrand.

Versier je nagels

Had jij vroeger ook een nagelstudio waarmee je de mooiste nail-art maakte? Haal die doos maar weer van zolder, want nagelversieringen zijn in 2020 he-le-maal in. Denk bijvoorbeeld aan glitter of kleine, stijlvolle parels op de rand van je nagel. Of beplak je nagels met stickers van jouw sterrenbeeld en astrologische symbolen. Een speelse maar stijlvolle trend is om je nagels donkerblauw te lakken en met gouden details (van de maan en sterren) een sterrenhemel te creëren.

Shiny metallic

De glanzende metallic look zie je dit jaar overal. Funky zilver, blauw en paarstinten: alles mag, zolang het maar glinstert. Door je nagel in een nude-kleur te lakken en een laag doorschijnende glitter aan te brengen op de nagelrand, kun je je nagels ook een holografisch effect geven. In de zon lijkt het dan net of je nagels van kleur veranderen. Zo ben jij altijd en overal klaar voor de disco!

Opvallende en felgekleurde nagels zijn onmisbaar, naast je neonoogschaduw

Lange nagels

Waar de Franse manicure terugkomt in minivorm, zijn lange nagels juist ook in opmars. Geen lange, scherpe nagels die continu afbreken, maar juist ovaalvormig en perfect verzorgd. Ga hierbij voor een artistiek patroon met contrasterende kleuren, minimalistische patronen, of laat je inspireren door je favoriete kunstwerk. Ook kun je een statement neerzetten door je nagels te bedrukken met een inspirerende slogan.

Over Bon Soigné

Ben je al geïnspireerd geraakt? De nagelspecialisten van Bon Soigné helpen je graag om je nagels klaar te stomen voor de zomer. Zo worden je handen optimaal verzorgd met een manicure en kun je je nagels in verschillende trendy kleuren laten lakken met een hoogwaardige gellak. Met de producten van het door Hollywood goedgekeurde merk OPI heb je altijd betaalbare kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Bon Soigné om je droomnagels werkelijkheid te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Datum: 22 mei 2020