handen

Je handen zijn je visitekaartje

Als je goed voor de dag wilt komen voor een belangrijke afspraak, besteed je extra zorg aan je uiterlijk. Daarbij denk je waarschijnlijk het eerst aan mooie make-up, een net kapsel en de juiste outfit. Maar daarbij zie je wél een heel belangrijk aspect over het hoofd, namelijk je handen. Je handen zijn je visitekaartje. Ze vertellen wat over je. En bij het ouder worden verraden ze ook nog eens je leeftijd!

Zorgen voor je handen

Wees daarom lief voor je handen, bijvoorbeeld met een Manicure by OPI. Dat is hét recept voor prachtige handen. Waarschijnlijk ken je OPI al van de hoogwaardige nagellakken met fashionable kleuren en iconische namen, maar dit merk heeft ook een speciale verzorgingslijn voor je handen en voeten die vergeleken kan worden met hoogstaande gezichtsverzorgende producten. Met haar exclusieve ingrediënten en zeer effectieve werking voelt een Manicure by OPI dan ook als een buitengewone spa-ervaring. En het resultaat mag er zijn! Je handen worden gladder en zachter en zien er duidelijk jonger uit.

Handverzorging!

Wil jij…

  • geen droge en schrale handen meer?
  • dat je handen er jonger uitzien?
  • af van die pijnlijke nagelriemen?
  • af van die pigmentvlekken op je handen?

Ga dan voor de Manicure by OPI!

Je handen worden gladder en zachter en zien er duidelijk jonger uit

Nagels stylen

Voor een nog vrouwelijker uitstraling én om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je ook nog kunstnagels overwegen. De nagelstylisten van House of Beauty kunnen bij jou een set kunstnagels plaatsen om bijvoorbeeld te verhullen dat je een nagelbijter bent, of omdat jouw nagels niet willen groeien of snel breken. Er wordt in de salon gewerkt met een gelsysteem, want dat is het minst schadelijk voor je eigen nagel en ziet er zeer natuurlijk uit. Kies voor een natural look, French manicure of gelcolor in de nieuwste modekleur. Zo mogen jouw handen weer gezien worden!

Voel je als herboren!

Niet voor niets is House of Beauty al dertig jaar (sinds 1989) een begrip in Hoofddorp én daar buiten. De specialistes hebben alles in huis om jou van top tot teen te verbeteren. Een greep uit het aanbod: de beste behandelingen op het gebied van huidverbetering en gezichtsverzorging, pedicure, microdermabrasie, mesotherapie, (O.P.I.)-manicures, nagelbehandelingen en massages. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, denkt het team graag met je mee over het juiste behandelplan. Welk doel jij ook hebt: de specialistes staan altijd voor je klaar.

Datum: 25 oktober 2019