nagels

Prachtige nagels

Tijdens een eerste ontmoeting maak je meer indruk als nagels er tip-top uitzien. Dus hoe heb jij je nagels het liefst? Mooi en verzorgd natuurlijk! Laat je hierbij inspireren door de ins en outs op het gebied van nagelverzorging.

Vijlen

Zorg voor een goede basis door je nagels bij te houden met een vijl. Het beste is om een glasvijl te gebruiken, en in langzame bewegingen één kant op te werken. Neem bij het verzorgen ook je nagelriemen mee (het stukje dunne huid tussen je vinger en nagel).

Verzorging

Door een verzorgende handcrème met shea butter of een nagelriemolie te gebruiken, voorkom je dat je nagelriemen (en handen) uitdrogen en daarmee onverzorgd lijken. Ook is het verstandig om geen nagellakremover op basis van aceton te gebruiken. Deze maakt je nagels namelijk slapper én kan bijdragen aan het uitdrogen van je nagelriemen.

Frisse manicure

Een professionele nagelverzorging bij de manicure geeft je nagels nét dat beetje extra. Je nagels worden tijdens zo’n behandeling in een weekbakje gezet, waardoor je nagelriemen kunnen worden teruggeduwd en losse velletjes makkelijk verwijderd kunnen worden. Ook worden je nagels op gelijke lengte gevijld, in een mooie nagelvorm. Dankzij het polijsten van je nagels voelen ze weer lekker glad aan. Niets staat in de weg voor wie mooie nagels wil: een manicure helpt bij nagelproblemen als een korte lengte, slapheid of beschadigingen door bijvoorbeeld nagelbijten.

Dankzij het polijsten van je nagels voelen ze weer lekker glad aan

Nagelverf

Je geeft je nagels de finishing touch met een lik nagelverf. Laat je hierbij verrassen door de koele tintenmodepalet van dit seizoen! Ga jij voor gedurfd metallic paars, melancholisch zwart of verleidelijk donkerrood? Of kies ervoor om je nagels een zweempje romantiek te geven door ze te lakken in prachtig pastelroze of nude.

Finishing Touch

Geef je nagels extra allure door ze af te werken met pareltjes, steentjes of een extra glansje. Houd jij wel van goed verzorgd, maar niet van al te opvallend? Kies dan voor de áltijd goede klassieker: de french manicure.

Gelnagels

Wanneer je droomt van lange en sterke nagels, maar van jezelf korte en broze nagels hebt, zijn gelnagels dé uitkomst voor je. Gelnagels zijn ideaal om je eigen nagels langer te doen lijken en sterker te maken. Door de cleane look en de flexibele feel, ogen ze verfijnd en voelen ze natuurlijk aan. Alleen jij merkt het verschil! Wil jij je nagels laten verzorgen? Ga dan langs bij Beautybar Glow.

Datum: 24 december 2017