massage

Gun jezelf een heerlijke massage!

We kunnen er niets anders van maken: de zomer is écht voorbij. Naast mooie zonnige dagen hebben we de eerste storm, regen en gure temperaturen al moeten incasseren. En die heerlijke, vrije dagen op het strand en in het park hebben weer plaatsgemaakt voor lange dagen op kantoor. Niet gek dat je stiekem verlangt naar warmte en rust!

Professionele massage

Dé methode om helemaal tot rust te komen, is een professionele massage. Even niet meer denken aan die stapels werk en die enorme wasmand, en je overgeven aan de kalmte. Massagepraktijk RUST. staat bekend om de ontspanningsmassage. En dat is niet voor niets: tijdens deze behandeling sta jij helemaal centraal. Het wordt duidelijk waar de spanningen in jouw lichaam zitten.

Combinatie

Om voor volledige rust en ontspanning te zorgen, worden er verschillende massage- en bewegingstechnieken gecombineerd. Het uitgangspunt is de holistische massage. Deze vorm van massage richt zich op de balans tussen lichaam en geest. Hierdoor word je je ervan bewust wat er zich in je lichaam gebeurt, en kom je weer in contact met jezelf en je lijf. Door het ervaren van ontspanning en rust ontstaat er ook meer ruimte voor nieuwe energie. De behandeling wordt uitgevoerd met speciale huisgemaakte olie, op de blote huid. Daarna voel je je als herboren!

Door het ervaren van ontspanning en rust ontstaat er ook meer ruimte voor nieuwe energie

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een massagetechniek die niet alleen ingezet kan worden voor ontspanning, maar ook voor het behandelen van klachten. Het is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren worden de spieren en het bindweefsel op diep niveau losgemaakt. De masseur werkt tijdens deze behandeling met de elleboog, vuisten, onderarmen en knokkels. Deze behandeling is een combinatie van diepe technieken met zachtere, herstellende technieken. Deze combinatie zorgt ervoor dat na een diepe techniek de spier weer kan loslaten tijdens de hersteltechnieken.

Heerlijk!

Enne, ‘geen tijd’ is geen excuus om jezelf geen heerlijke massage te gunnen. Omdat RUST. zeven dagen per week geopend is (uitsluitend op afspraak), is er altijd wel een moment te vinden dat in te passen is in jouw strakke schema. Maak dus snel een afspraak!

Datum: 26 oktober 2018