edelsteentherapie

Weer pijnvrij door edelsteentherapie

Je loopt al een tijdje rond met bepaalde klachten, fysiek of mentaal, waar je niet van afkomt. Je bent zelfs bij de huisarts geweest, maar dat heeft helaas niet veel opgeleverd. Je blijft last houden van je rug, je buik of van de akelige ervaringen uit je jeugd. Met edelsteentherapie kun je de oorzaak bestrijden en opheffen. Laat je weer opladen door de energie uit edelstenen.

Krachtige werking van edelstenen

De krachtige werking van edelstenen is al eeuwenlang bekend. Dat is uit opgravingen wel gebleken. De stenen corresponderen namelijk met je chakra’s, je energiecentra. In je lichaam zijn zeven belangrijke chakra’s aanwezig. Als deze goed met elkaar kunnen samenwerken, ben je helemaal in balans. Door verstoringen kan het voorkomen, dat één of meerdere van je chakra’s zich niet goed heeft kunnen ontwikkelen en daardoor niet goed functioneert. Het gevolg is dat je klachten gaat ervaren. Dit kan zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Edelsteentherapie kun je de oorzaak bestrijden en opheffen

Masseren met een steen

In haar praktijk Nikhita werkt Monique Koger met edelsteentherapie. ‘De klachten waarmee cliënten bij mij komen, zijn heel divers. Daarom begin ik altijd even met een gesprekje, zodat ik een beetje een idee heb van wat er speelt. Ik start altijd met een massage. Door de cliënt in te oliën, voel ik vaak al waar de stresspunten zitten. Vervolgens pak ik, puur intuïtief, een steen die op dat moment past bij de persoon die op de massagetafel ligt. Zo’n steen is opgeladen in het maanlicht en vol energie. Met die steen in de hand masseer ik over de huid. Dat geeft direct een reactie die kan variëren van een lichte tinteling, prikkeling of kippenvel tot een huilbui. Negen van de tien keer wordt de klacht meteen minder, maar dat kan ook nog één of twee dagen doorwerken. Je kunt zelfs een beetje huiduitslag krijgen omdat de afvalstoffen moeten worden afgevoerd. Edelsteentherapie is een heel mooie manier om weer in balans te komen.’

Voor jou!

Ben je benieuwd naar edelsteentherapie? Bij Praktijk Nikhita ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij eigenaresse Monique Koger kun je terecht voor massages, meditaties, healingen en readingen. ‘Neem gerust contact op!’, aldus Monique.

Datum: 26 november 2018