Sjamanistische-healing

Sjamanistische healing kan jou in balans brengen

Tegenwoordig richten we ons vooral op het bestrijden van symptomen. We hebben te weinig aandacht voor de oorzaak: we missen het geheel. Wanneer je een bepaalde klacht hebt, wil je lichaam je iets vertellen. Het is een uitnodiging om jezelf beter te begrijpen. Sjamanistische healing kan dan helpen om weer verbinding te maken met je diepere bewustzijn en alles om je heen.

Natuurkrachten

Om je heen bevindt zich allerlei energie. In stenen, water, bomen, de wind; zelfs in dingen die je niet kunt waarnemen. Het sjamanisme is een oude leer die zich bezighoudt met deze ongeziene krachten uit de natuur. Deze kracht gaat terug naar de voorouders van elk volk en gebruikt oerrituelen om toegang te krijgen tot deze ‘oude kennis’. Je kunt deze alomvattende kracht gebruiken om verstoringen in je energieveld op te lossen.

Contact met spirituele helpers

Bij sjamanistische healing maakt de sjamaan contact met deze natuurkrachten. Hij komt hierbij in een soort aangepast bewustzijn terecht (een trance) en doet een beroep op de voorouders in de andere dimensie: spirituele helpers genoemd. Hij vraagt de voorouders bij te staan met hun wijsheid. Sjamaan betekent dan ook letterlijk: ‘hij of zij die het weet’. Hij luistert naar de ongeziene kennis en krachten die er in ons heelal bestaat.

Sjamanistische healing helpt je om verbinding te maken je diepere bewustzijn en alles om je heen

Uit balans geraakt

Volgens de sjamanen heeft een fysieke klacht of innerlijk conflict altijd te maken met een onbalans in de energielichamen. Deze valt te onderscheiden in het spirituele, emotionele, mentale en fysieke. We kunnen bijvoorbeeld uit balans zijn geraakt door een verstoorde levenswijze of onopgeloste emoties. De sjamaan gaat dan op zoek naar de oorzaak. Hij maakt gebruik van een therapievorm met klank, geluid en dans in een rituele setting. Er wordt contact gemaakt met de diepere lagen van jouw bewustzijn, door energie met een bepaald trillingsniveau op te roepen. Zo kun je beter luisteren naar het lichaam en kom je tot de bron van het probleem.

Helende energie

Tijdens de sjamanistische healing worden bepaalde energieën, zoals negatieve emoties of overtuigingen uit het verleden, opgeruimd. Elke blokkade, spanning, conflict of klacht vraagt om een andere benadering. Welk proces hiervoor nodig is, wordt afgestemd op jou. Er worden verschillende instrumenten en technieken gebruikt, zoals klankschalen en kristallen. Je energieveld komt zo weer in balans en wordt krachtiger. Het zelfgenezend vermogen wordt hiermee geactiveerd. Na afloop zul je weer innerlijke rust ervaren en ben je weer in harmonie met de wereld om je heen.

Over Native Sounds

Voel je je onrustig, chronisch vermoeid of heb je last van onverklaarbare huidklachten of lichaamspijn? Kom dan langs bij Klankmeditatiecentrum Native Sounds voor een healingavond of trillingsmassage. Sjamaan Hay Tissen is gespecialiseerd in klankmeditatie en het effect van trillingsfrequenties op het lichaam. Wil je ervaren wat Native Sounds voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en herstel de balans.

Datum: 02 februari 2024