angsten

Afrekenen met je angsten

Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest’. Dit spreekwoord slaat voor jou de spijker op zijn kop. Door angsten laat jij je beperken in de keuzes waar je voor komt te staan. Op die manier kan angst jouw bewegingsvrijheid in het leven behoorlijk beperken, of het nu gaat om sociale angsten, fobieën of paniekgevoelens. Angst kan in allerlei vormen en gradaties voorkomen, en kan daardoor lastig zijn om aan te pakken.

Angst uit zich verschillend

Als jij angstig bent, voel je je onrustig en nerveus. Dit kan zich lichamelijk op verschillende manieren uiten, zoals trillen, zweten, droge mond, moeite met ademhalen, bonkend hart of duizeligheid. Daarnaast heb je last van geïrriteerd of geprikkeld gedrag, piekeren, je bedreigd voelen, denken dat je niet tegen je problemen opgewassen bent en een verwarde en onsamenhangende gedachtegang. Daardoor vertoon je vermijdend gedrag, stel je je afhankelijk op en reageer je vaak geagiteerd.

Overbodige en onnodige informatie

De angst waar je zo aan vasthoudt en gewend aan bent geraakt, is in feite overbodige en onnodige informatie. Maar deze informatie helpt je niet, het zorgt voor ruis en blokkades in je leven. Daardoor kunnen verwante klachten zoals stress, slecht slapen en piekeren ontstaan. Het één volgt het ander op, waardoor je alleen maar meer vastdraait in dit negatieve patroon.

De access bars is een diepgaande en gemakkelijke manier om je angsten snel los te laten

Angsten overboord

Kon je de angsten die jou zo belemmeren maar overboord gooien. Gewoon verwijderen, zoals een verkeerd bestandje op een computer. Wat nu als ik je zou vertellen dat een paar simpele technieken ervoor kunnen zorgen dat je het leven kunt gaan leiden dat je altijd al wilde? Zou je daarvoor kiezen? De behandeling Access Bars die ik bij Re-Sparkle aanbied, kan je helpen vrijer, rustiger, positiever en met meer vertrouwen in het leven te staan. Het is namelijk een methode die je op gemakkelijke en relaxte wijze helpt oude emoties, gedachten en patronen te veranderen.

De behandeling

De behandeling werkt aan de hand van aanrakingen. De ‘bars’ zijn bepaalde energiebanen op het hoofd. Daar tussenin bevinden 32 drukpunten die verbonden zijn met bepaalde contexten in je leven, zoals geld, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, vriendelijkheid en heling. Door deze punten zacht aan te raken, kunnen de banen tussen deze punten stromen en wordt vastzittende energie losgelaten. Hierdoor kan de spanning van bepaalde gedachten, overtuigingen, emoties en angsten worden opgeruimd.

Lichamelijk effect van Access Bars

Er zijn, naast de mentale effecten, ook lichamelijke effecten te benoemen die kunnen optreden na een sessie. Zo kan het zijn dat je een licht gevoel in je hoofd voelt, en wat kou of moeheid ervaart. Deze effecten verdwijnen vrij snel weer. Een ander lichamelijk effect is dat je een betere kwaliteit van slaap opmerkt, wat bijdraagt aan een groter welzijn.

Een grote schoonmaak

Je kunt Access Bars eigenlijk zien als een soort grote schoonmaak. De behandeling helpt je de situatie in je hoofd op te ruimen zodat het leven in het algemeen allemaal wat gemakkelijker gaat. Na een sessie voel je je ontspannen, uitgerust en ervaar je veel meer ruimte. Het is een subtiele maar diepgaande manier om gemakkelijk en snel je angsten los te laten. Daarbij hoef je niet na te denken. Het gebeurt vanzelf, doordat het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Jouw lichaam weet wat losgelaten kan worden.

Datum: 30 oktober 2019