detox

Begin het jaar met een energetische detox

Het begin van een nieuw jaar is voor velen een reden om de teugels weer strakker te trekken. Mensen nemen een stap terug, reflecteren op het afgelopen jaar en nemen zich voor om gezonder te leven. Er worden talloze nieuwe diëten, sapkuren en sportschoolabonnementen aangemeten. Maar heb jij er wel eens aan gedacht om een energetische detox te ondergaan?

Herprogrammeren

Het kan zwaar vallen om het dagelijks leven weer op te pakken na de feestdagen. Je bent uit je ritme, de appelflappen zijn nog maar net verteerd, en besluit vervolgens om gedisciplineerder te gaan leven. Het is niet verwonderlijk dat mensen hier moeite mee hebben en al snel de handdoek in de ring gooien. Doorgaans zijn de verwachtingen te hoog en worden er onrealistische doelen gesteld. In je leven heb je immers allerlei ervaringen, gedragspatronen en overtuigingen opgedaan. Je bent hierdoor op een bepaalde manier geprogrammeerd, en dat verander je niet zomaar van de een op de andere dag.

Ctrl-Alt-Delete

Je hoofd is wat dat betreft net een computer die op volle toeren raast. Net als een computer kan je hoofd soms overvol en overbelast raken. Er zit veel informatie opgeslagen die je eigenlijk niet meer nodig hebt. Ondanks de doelen die je hebt gesteld, zijn er op de achtergrond allerlei processen aan de gang die jouw energie en aandacht wegnemen. Dit kunnen beperkende overtuigingen over jezelf zijn, of oud zeer uit het verleden. Was er maar een Ctrl-Alt-Delete-knop die je in kon drukken om je leven weer op orde te krijgen.

Wil jij de onrust in je hoofd opruimen en het jaar weer vol nieuwe energie beginnen?

Access Bars

Om jezelf meer overzicht, ruimte en rust te geven, kan een Access Bars-sessie je het nodige steuntje in de rug geven. Access Bars gaat uit van het principe dat er 32 drukpunten op je hoofd zijn. Op deze punten liggen al je gedachten, overtuigingen, aannames, gevoelens en emoties opgeslagen. De drukpunten zijn verbonden aan energiebanen. Door deze punten zacht aan te raken, gaat de energie in je lichaam weer vrij stromen. Er ontstaat weer ruimte en de onrust in je lichaam wordt opgeruimd. Je harde schijf krijgt als het ware een grondige schoonmaak: een energetische detox, dus.

Behandeling

Een Access Bars-sessie is een ontspannen energetische behandeling van een uur, waarbij je (gekleed) op een comfortabele massagetafel komt te liggen. Je kunt hiervoor terecht bij Joyce van Re-Sparkle. Tijdens de Access Bars-sessie vertragen de hersengolven en kom je in een ontspannen bewustzijnsstaat terecht, vergelijkbaar met een diepe meditatie. Zo heb je beter toegang tot alle vastzittende emoties, gedachten, overtuigingen en aannames die je door de jaren heen hebt verworven. De behandeling neemt de blokkades weg die jou lichamelijk en geestelijk in de weg zitten. Alle oude bagage die je niet meer nodig hebt valt als een last van je schouders.

Wereld aan mogelijkheden

Door regelmatig een Access Bars-sessie te laten doen, reset je jezelf als het ware. Je hebt na elke sessie op zijn minst het gevoel alsof je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval ervaar je meer lichamelijke en geestelijke rust, diepe ontspanning, meer energie, een lichter gevoel, ruimte in je hoofd, verbeterde prestaties en relaties, meer vrijheid en opent er zich een wereld aan mogelijkheden. Zo begin je het jaar vol nieuwe energie en pak je je dagelijkse bezigheden weer met gemak op.

Datum: 29 januari 2021