rust

Breng rust in je hoofd met Access Bars

Ieder keer wanneer jij het ook maar een beetje druk hebt, slaat je hoofd op hol. De gedachten blijven maar doormalen en zijn niet meer te stoppen. Zodra je wakker bent begint het. Gek word je er soms van! Was er maar een knopje waarmee je je hoofd aan en uit zou zetten.

Malende gedachten

Vlak voordat je op vakantie ging, had je er ook weer zoveel last van. De hele dag maalde het maar door je hoofd wat je nog moest inpakken en vooral niet moest vergeten. En ’s nachts zat je opeens rechtop in bed omdat het door je heen schoot dat je nog geen oppas had voor de hond. Tegen de tijd dat je op vakantie ging was je bekaf en de eerste paar dagen op je vakantieadres had je ook moeite om weer rust in je hoofd te krijgen.

Vol hoofd

Zolang er niks gebeurt buiten je dagelijkse routine is er niets aan de hand, maar wanneer er dan weer wat gebeurt, zoals laatst toen je zoontje zich dusdanig ernstig had bezeerd dat je meteen met hem naar de spoedeisende hulp moest, is er meteen weer die onrust in je hoofd. En daar had je die periode daarna, gedurende zijn ziekenhuisopname, ook weer flink last van.

Reken af met stress en drukte in je hoofd

Access Bars

Zelfs de ademhalings- en ontspanningsoefeningen die je geleerd hebt, brengen je hoofd niet tot rust. Niets lijkt te helpen om die malende gedachtestroom tot stilstand te brengen. En tóch is het zo simpel om je hoofd leeg te maken. Om alle overbodige ballast overboord te gooien en af te zijn van het gepieker, dat volle hoofd of zelfs somberheid. Met Access Bars verdwijnen al die klachten en raak je weer in balans.

Hersengolven

Een behandeling met de Access Bars kalmeert je hersengolven. De techniek zorgt ervoor dat alle ballast uit je leven wordt verbannen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het werkt écht. Op je hoofd bevinden zich 32 punten die met energiebanen in verbinding staan. Door deze punten aan te raken, ontladen de blokkades en kan de energie weer vrij stromen. Er ontstaat rust en ruimte in je hoofd. Je komt weer in balans.

Harde schijf

Met Access Bars heb ik al zoveel mensen geholpen om van hun klachten af te komen. Want het helpt niet alleen tegen een vol hoofd, maar ook bij slaapproblemen, overgewicht, angst, stress, weinig energie of zelfvertrouwen en nog veel meer. Je zou je hoofd kunnen vergelijken met de harde schijf van je computer. In de loop van de tijd ligt daar heel wat opgeslagen, maar het meeste heb je helemaal niet meer nodig of is spam. Access Bars is als het wissen van al die overbodige bestanden op je computer. Er ontstaat weer rust en ruimte.

Zelf leren?

Het voelt als een bevrijding. Heerlijk. Eigenlijk zou je het gewoon eens moeten proberen. En het mooie is dat ik jou de techniek ook kan leren. Het is helemaal niet moeilijk, zelfs kinderen kunnen ermee aan de slag. Op die manier kun je het ook met anderen delen, want in jouw omgeving zijn er vast anderen die wel een beetje rust en ruimte in hun hoofd kunnen gebruiken.

Datum: 27 september 2019