verwennen

Jezelf eens goed verwennen? Zo kan dat natuurlijk ook!

In het nieuws lees je veel items over burn-outklachten en de algemene toename van stress bij Nederlanders. Dit is natuurlijk niet zo gek in een tijd van crisis. Daarnaast is lekker op vakantie gaan – wat er normaal voor zorgt dat je lekker tot rust komt – er even niet bij. Je zult dus op andere manieren jezelf een moment van rust en erkenning moeten bieden. We geven je graag wat leuke ideeën om jezelf eens flink te verwennen, want dat heb jij verdiend na de afgelopen tijd.

Koop bloemen voor jezelf

Er zijn mensen die elke week verse bloemen in huis halen, gewoon als cadeautje aan zichzelf. Ze genieten elke dag weer van die prachtige bos bloemen, en dat voor maar een paar euro! Waarom ook niet? Geniet jij ook zo van fleurige bloemen op je keukentafel? Koop dan eens een lekker boeket voor jezelf, gewoon omdat dat kan! Wanneer je geen bloemist in de buurt hebt, kun je eens online kijken naar mooie bloemen. Je kunt namelijk gewoon online bloemen bestellen die vandaag of morgen nog bezorgd worden. Zo verwen je jezelf direct met een geluksmomentje. Elke keer dat je de woonkamer inloopt zal je blij verrast worden door die kleurexplosie op je keukentafel.

Gun jezelf een cadeautje

Waarschijnlijk koop je regelmatig een klein presentje voor anderen, bijvoorbeeld als je op bezoek gaat of wanneer je iets te vieren hebt. Waarom zou je jezelf geen cadeautje geven? Jij hebt die beloning ook verdiend en eens in de zoveel tijd mag je best eens uitpakken voor jezelf. Je kunt online diverse cadeaus bestellen of met een klein budget naar de stad gaan en wat leuks voor jezelf kopen. Het hoeft echt niet megaduur of een heel bijzonder item te zijn, als je er maar blij van wordt!

Plan een date met jezelf

Wat zou jij willen doen als je meegenomen zou worden op date? Lekker uit eten of naar de bioscoop gaan om een goede film te kijken? Of zou je graag wat aan je uiterlijke verzorging willen doen en een huidbehandeling of pedicure inplannen? Een date met jezelf is niet alleen heel gezond, maar zorgt er ook voor dat je even tijd voor jezelf maakt om te ontspannen. Het klinkt wellicht wat gek, maar neem deze date serieus! Verwen jezelf zoals je graag een beste vriendin zou verwennen en geniet van de tijd alleen.

Datum: 18 juni 2021