NLP

Het leven heb jezelf in de hand

Wist je dat NLP (Neuro Liguïstisch Programmeren) voor duizenden mensen wereldwijd van onschatbare waarde is geweest in hun leven? NLP is een praktische routekaart naar groei en ontwikkeling. Leer hoe je echte vrijheid kunt ervaren!

Wonderen bestaan…

NLP is oplossingsgericht in plaats van probleemgericht en bijzonder geschikt om doelen mee te stellen. NLP geeft je concreet inzicht in je denken, voelen en handelen. Met NLP ontwikkel je meer zelfsturing met betrekking tot jouw werk en leven. In een training van 10 dagen krijg je nieuwe keuzemogelijkheden aangereikt en kun je je levenskwaliteit aanzienlijk verhogen!

NLP-opleiding

De NLP-opleiding van 2Bloom Trainingsinstituut is kleinschalig. Dat betekent persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Je krijgt training en individuele coaching waarin je echt gehoord en begrepen wordt. Dit draagt bij aan een versneld persoonlijk leer- en ontwikkelproces. De opleiding is bovendien praktisch en toepasbaar, intens en mooi!

NLP Master opleiding

De NLP Master opleiding biedt verdieping, integratie en echt leren handelen vanuit je kernwaarden en authentieke kracht. In deze opleiding werk je aan een individuele opdracht. Tezamen met schriftelijke individuele feedback en een persoonlijke coachingsafspraak is er ruimte en aandacht voor jouw proces om volledig tot bloei te komen.

Paardencoaching

Onderdelen zijn NLP, familieopstellingen en, heel bijzonder: een dagdeel paardencoaching. Paarden zijn indrukwekkende dieren en paardencoaching is een bijzondere manier waarmee jij puur zonder oordeel inzicht krijgt in jezelf.

Leer hoe je echte vrijheid kunt ervaren!

Workshop ‘familieopstellingen’

De workshop ‘familieopstellingen’ is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met systemisch werk. Familieopstellingen kunnen je diep raken en zo processen in gang zetten. Het familiesysteem waar je uit voortkomt, kan heel bepalend zijn voor wie je nu bent. Dit systeem kent een natuurlijke ordening die verder gaat dan op het oog zichtbaar is. Juist in de onderstroom kun je de oorzaak van huidige vragen of problemen vinden.

Verschillende vraagstukken

Een opstelling is dan een uiterst effectieve en mooie methode die inzicht geeft en handreikingen biedt. Bij een opstelling wordt het vraagstuk letterlijk in de ruimte opgesteld. Elementen en personen worden door deelnemers (representanten) in beeld gebracht. Een opstelling kan zinvol zijn bij vraagstukken over bijvoorbeeld onzekerheid, niet weten wat je wilt, te veel verantwoordelijkheidsgevoel, vastzittende emoties, ervaren van stilstand in je leven enzovoort.

Datum: 31 oktober 2018