mindfulness

Af van negatieve zomerkriebels door mindfulness

De zomer is een heerlijke tijd om te genieten van de uitbundige natuur. Om lekker licht gekleed te gaan en fijn een terrasje pakken. Wat wil je nog meer?

Zorgen maken

Toch maken veel mensen zich zorgen en komen ze weinig toe aan het genieten van de alledaagse dingen. Zorgen om het klimaat, politiek, aanslagen, enge ziektes. Of angst voor de toekomst: hoe ontwikkelt onze buurt zich en hebben onze kinderen nog voldoende kansen?

Mindfulness

Als je deze ‘zomerkriebels’ herkent, het negatief, angstig, zorgelijk zijn, overweeg dan eens om een mindfulnesstraining te volgen. Het is een mogelijkheid om weer meer vertrouwen in de toekomst te ontwikkelen. Mindfulnessoefeningen kunnen je helpen om mentaal fitter worden, veerkrachtiger.

Mindfulness geeft je een ontspannen houding en maakt je veerkrachtig

Mentale fitness

Dus check deze zomer je kwaliteit van je geest: ben je onrustig en gespannen, ongeconcentreerd? Door de westerse psychologische inzichten en oosterse oefeningen (zoals meditatie en yoga) is nu al meer dan 35 jaar bewezen dat mindfulness ondersteunend werkt voor een lichter leven. Met mindfulness leef je intenser en bewuster en leer je beter omgaan met obstakels. Zo wordt de zomer weer een heerlijke tijd, met meer ruimte en aandacht voor mentale fitness.

Coaching

Je kunt ook kiezen voor mindfulness coaching: een combinatie van coaching en de basis mindfulnessoefeningen. Een serie van vier sessies van anderhalf uur, waarbij levens- en werkvragen ingebracht kunnen worden, levert je inzicht op in je belemmerende patronen. Ook krijg je meer bewustwording rond wat op dit moment goed voor je is. Je kunt beter je grenzen aangeven en kiezen voor een meer ontspannen houding.

Gratis workshop!

Onderzoek of een mindfulnesstraining iets voor je is! Op 15 september kun je gratis een workshop volgen op de Energieproeverij in Tijnje. Kijk op de site in onderstaand adresblokje voor nadere informatie of bel/mail om je op te geven.

Datum: 31 mei 2018