positieve-gedachten

De kracht van positieve gedachten

Iedere gedachte is energie. Daarom heeft iedere gedachte een bepaalde uitwerking op je lichaam en op dat wat je doet. Met een gezonde gedachtenkracht kun je daarom je lichaam, geest en gehele leven gezonder en gelukkiger maken.

Ieder een eigen realiteit

De kracht van gedachten is in staat om veel te veranderen. Gedachten zitten dan ook niet alleen ‘tussen de oren’, maar zijn net zo realistisch als al het andere dat bestaat. De eigen gedachten scheppen de individuele werkelijkheid. Dat betekent dat elk mens leeft in zijn of haar eigen realiteit. Er zijn daarom net zoveel subjectieve werkelijkheden als dat er mensen zijn. Wanneer je daarbij stilstaat, realiseer je je hoe belangrijk het is om je gedachten bewust en creatief in te zetten en ze op elk moment en er in elk opzicht controle op te hebben.

Met gedachten omgaan

We kunnen zelf beslissen hoe we met onze gedachten omgaan. We hebben de keuze om bewust met onze gedachten en gevoelens bezig te zijn en na te denken over hoe we ons leven in de richting kunnen veranderen die wij willen. Omdat we in de polariteit leven, kunnen je gedachten twee kanten op gaan. De weg van het goede of de weg van het negatieve. Wanneer je negatieve gedachten hebt, kun je ook negatieve energieën opwekken die schade toebrengen aan anderen en aan jezelf. Bovendien zal het in je houding tot uitdrukking komen. Als je negatieve gedachten uitzendt, verwacht dan niet dat er iets positiefs terugkomt. Dat gebeurt niet.

Het goede ondersteunen

Maar ook kun je aan de hand van je eigen gedachten, handelingen en bewegingen het goede ondersteunen. Dan kun je jezelf opbouwen en je gezondheid, wensen en succes verbeteren. Daarom is elke beweging en iedere gedachte belangrijk en kostbaar, want alles heeft uitwerking en invloed. Ieder mens heeft een prachtig Godsgeschenk gekregen, namelijk de eigen vrije menselijke wil en welke kant hij of zij op gaat, dat bepaalt elk mens zelf.

De kracht van gedachten is in staat om veel te veranderen

Datum: 29 juli 2021