spiritualiteit

Maak plaats voor spiritualiteit met Access Consciousness

Iedereen is spiritueel, maar niet iedereen ontwikkelt deze kant van zichzelf. Misschien ben je van nature een spiritueel persoon, maar vind je hier in je dagelijks leven geen tijd voor. Of je vindt het wel interessant, maar hebt je hier eigenlijk nooit zo in verdiept. Toch heeft het veel voordelen voor je gezondheid om spiritualiteit te beoefenen. Met Access Consciousness krijg je meer inzicht in je eigen bewustzijn, waardoor je de rust, tevredenheid en geluk in jezelf terugvindt.

Spiritualiteit is verbondenheid

Wat is dat eigenlijk: spiritueel zijn? Het is niet iets wat in concrete woorden uit te leggen valt. Het is meer een ervaring: een verbondenheid met de wereld om je heen. Vaak wordt spiritualiteit gezien als iets ‘zweverigs’, waarbij je je met je hoofd in de wolken bevindt. Maar spiritualiteit laat je juist aarden. Je staat weer met beide benen op de grond, omdat je helemaal in balans bent. Je laat je niet meer leiden door je ego, maar reist af naar je diepe bewustzijn.

Beter relativeren

Wanneer je contact maakt met je spirituele kant, kun je beter loslaten waar je geen controle over hebt. Je leert tegenslagen beter accepteren, kan anderen – en jezelf – sneller vergeven, en ervaart meer dankbaarheid voor de wereld om je heen. Vaak ga je zo op in de kleine wereld vol beperkingen die je jezelf hebt opgelegd, dat je geen oog meer hebt voor het groter geheel. Door je spirituele kant te beoefenen, leer je alles beter in context plaatsen en krijg je weer overzicht over je leven. Je kunt alles beter relativeren en kunt negativiteit weer omzetten tot iets positiefs. Zo ontstaat er meer ruimte voor werkelijk productieve dingen en kun je een authentieker leven leiden.

Elk mens heeft intuïtie: een soort zesde zintuig dat feilloos aanvoelt wat goed en slecht is

Controle over je keuzes

Elk mens heeft intuïtie: een soort zesde zintuig dat feilloos aanvoelt wat goed en slecht is. Zonder dat je je hiervan bewust bent, weet je intuïtie allerlei dingen over jezelf en de wereld om je heen. Het is de onzichtbare raadgever die je op weg helpt en keuzes helpt te maken. Wanneer je het pad niet meer helder voor je ziet, kan dit leidraad verloren zijn geraakt. Je kan dan het gevoel hebben dat je losstaat van de keuzes die je maakt en geen controle meer hebt. Om je zintuig dan weer scherp te stellen, kan Access Consciousness je helpen.

Access Consciousness

Met Access Consciousness krijg je weer ‘toegang’ tot je bewustzijn. Dat houdt in dat je weer bewust bent van je eigen keuzes en in staat bent de nodige veranderingen aan te brengen in je leven. Door meer te luisteren naar je innerlijke stem, worden je doelen weer helder en krijg je de intrinsieke motivatie en kracht om hiernaar toe te werken. Oude gewoonten en overtuigingen die je in de weg staan kun je op deze manier overwinnen. Je bent niet langer vatbaar voor de afwijzingen en veroordelingen van je omgeving. Alles valt weer samen: lichaam en geest zijn in balans en het leven lijkt weer als vanzelf te gaan.

Over Re-Sparkle

Wil je ervaren hoe het is om weer de regie te hebben over je eigen keuzes en een gebalanceerd leven te leiden? Voor de tools, technieken en handvatten die jou weer in je eigen kracht laat staan, kun je bij Re-Sparkle terecht. Zo zijn er diverse energetische behandelingen die jou kunnen helpen om het evenwicht te herstellen. Interesse? Neem dan contact op en ga weer op zoek naar je authentieke zelf.

Datum: 06 mei 2020