lekker-in-je-vel

Een stuk lekkerder in je vel

Je herkent het misschien wel: niet lekker in je vel zitten, je weg niet kunnen vinden om gelukkig te worden, vastzitten in je leven of telkens tegen dezelfde problemen aanlopen. Het is een veel voorkomend probleem. Je wil graag van deze problemen af, je gelukkiger voelen in het leven, maar weet niet precies hoe.

Ongemakken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je even niet lekker in je vel zit. Je hebt last van lichamelijke ongemakken, of je voelt je anders dan normaal. Aan deze ongemakken ligt vaak een emotionele ervaring ten grondslag.

Energiestromen

Door middel van emotiepressuur oefent energetisch therapeut en coach Femke Wismans druk uit op bepaalde punten in het lichaam. Op die manier kom je weer in contact met je lichaam en worden vastgezette emoties en blokkades opgeheven. Elk drukpunt in het lichaam hangt samen met een emotioneel thema. De energie kan weer vrij stromen en je klachten zullen verminderen.

Patronen zichtbaar maken

Een andere manier om inzicht te krijgen is een familieopstelling. Hierbij worden bewuste en onbewuste psychische patronen zichtbaar, zodat duidelijk wordt waar de problemen vandaan komen. Bij een familieopstelling is het uitgangspunt dat problemen onder andere voortkomen uit de familiegeschiedenis. Dit kan soms meerdere generaties teruggaan. Naast het verkrijgen van inzicht zorgt een familieopstelling ervoor dat je jezelf kunt bevrijden van de familielast.

Transformatiecoaching

Als je vastloopt, kan dit komen door gebeurtenissen die je in je leven hebt meegemaakt en niet goed hebt verwerkt. Als je een bepaald verdriet niet mocht of kon verwerken, gaat dit vastzitten in je systeem. Het kan zelfs zijn dat je daar onbewust bepaalde overtuigingen aan vastgeplakt hebt, bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’. Deze overtuigingen zorgen voor blokkades die je kunnen belemmeren stappen te zetten en/of keuzes te maken. Door middel van transformatiecoaching worden deze overtuigingen en blokkades doorbroken, zodat je vrij van beperkingen verder kunt.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je even niet lekker in je vel zit

Healing

Weer een andere mogelijkheid is een healing. In en om je lichaam stroomt energie. Wanneer er een storing in je energieveld ontstaat, kan dat leiden tot klachten op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied. Door middel van een healing kun jij je lichaam en energieveld in balans brengen en opladen.

Energie in balans

Op de behandeltafel maakt een therapeut contact met je lichaam en het energieveld om je heen. Je energie komt in een hogere frequentie, waardoor blokkades worden opgeheven en je energie in balans wordt gebracht. Hierdoor is je lichaam in staat om zichzelf te genezen. Veel cliënten ervaren tijdens de healing een tintelend gevoel in het lichaam. Ook ontstaat een diepe ontspanning of krijgen ze meer energie. Met een healing kunnen ook ‘vastgeroeste’ patronen doorbroken worden. Wanneer je energie weer in balans is, ervaar je rust en kun je krachtig verder in je leven.

Lichaam en geest

Therapeute Femke Wismans hanteert een holistisch mensbeeld. Hiermee wordt bedoeld dat een klacht nooit op zichzelf staat. Dit betekent dat er bij elke klacht wordt gekeken op zowel lichamelijk als mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Een compleet beeld maakt het mogelijk een goed zorgtraject aan te bieden. Alle trajecten zijn een combinatie van diverse behandelmethodes en worden volledig op maat gemaakt voor de individuele cliënt. Iedereen is tenslotte anders!

Datum: 08 januari 2018