creativiteit

Vind je creativiteit terug met Access Bars

Vroeger leek het alsof je fantasie grenzeloos was. Je was het liefst de hele dag met pen en papier, verf en klei in de weer. Naarmate je ouder wordt, kun je deze onbeperkte creativiteit steeds meer uit het oog verliezen. Soms is dat een bewuste keuze, omdat je geen tijd hebt om je hobby te onderhouden, je passie verruilt voor bestaanszekerheid of er geen plezier meer uithaalt. Maar het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je niet meer in staat bent om creatief te zijn. Het kan lastig zijn om dan weer in contact te komen met het creatieve deel van jezelf. Een behandeling met Access Bars laat de creativiteit weer makkelijker vloeien.

Blokkades en beperkingen

Ben je het gelukkigst als je een creatief idee mag bedenken en/of uitwerken? Maar ervaar je blokkades in je hoofd zodra je aan een creatief project begint? Grote kans dat je er dan te veel bij nadenkt. Je hoofd zit te vol met gedachten die je (onbewust) tegenhouden. Misschien ligt er druk op, vanuit je omgeving of jezelf. Je bent dan te veel bezig met het eindresultaat. Of je hebt juist het gevoel alsof de ideeënbus leeg is en de inspiratie onbereikbaar is. Angst en onzekerheid kan dan in de weg zitten. Je krijgt te horen dat je niet goed genoeg bent, vergelijkt jezelf met anderen, of je krijgt beperkingen opgelegd.

Creatieve vaardigheden

Misschien krijg je weer een drang om je creatief te uiten en wil je je passie weer oppakken. Of je wilt je creativiteit graag inzetten op professioneel gebied. Ook als volwassene kunnen creatieve vaardigheden immers goed van pas komen. Creatief denken is erg waardevol in ongeveer elk beroep. Je kunt je subjectieve bril even afzetten, makkelijker nieuwe ideeën genereren en tot oplossingen komen die zich buiten de gebaande wegen bevinden. Om deze redenen is het een goed idee om je creatieve kant weer leven in te blazen. Maar hoe?

Een behandeling met Access Bars laat de creativiteit weer makkelijker vloeien

Toegang tot creativiteit

Om je te helpen weer rustig te voelen in je hoofd en de blokkades weg te nemen, kun je een Access Bars-sessie laten doen. Tijdens deze behandeling worden de energiepunten op je hoofd vastgehouden en gaat de energie weer door je lichaam stromen. Je hersenen komen hierbij in een diepe meditatiestand. Spanningen en beperkende gedachten kun je loslaten. Zo ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd, waardoor je weer makkelijker toegang krijgt tot je creativiteit. Je natuurlijke verbeeldingskracht.

Terug naar de basis

Wil je je creativiteit verder aanwakkeren? Ga dan terug naar de basis. Probeer opnieuw te ervaren hoe het voelde toen je als kind creatief bezig was. Het eindresultaat staat hier los van. Je kunt een creatief project makkelijker beginnen wanneer alle druk wegvalt en de uitkomst er niet toe doet. Door gewoon te beginnen met iets op papier te zetten en je fantasie de vrije loop te laten, zonder dat je naar iets specifieks toewerkt, krijg je weer gevoel voor het creëren. Ook kun je creatieve gedachten opwekken door een mindmap te maken. Door zomaar wat woorden op te schrijven, zonder dat je hierbij nadenkt, komt het brainstormen vanzelf op gang.

Benieuwd geworden?

Bij Re-Sparkle kun je terecht voor verschillende energetische behandelingen wanneer het evenwicht in je leven verstoord is geraakt. Wij helpen je weer in balans te komen, waardoor je stress makkelijker te lijf gaat. Wil je weten wat een Access Bars voor jouw gezondheid, slaap, humeur en zelfvertrouwen kan doen? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden!

Datum: 03 maart 2020