healing

Wanneer healing helpt

Als je te maken krijgt met een drukke periode in je leven, dan kan dat al snel overweldigend zijn. Het is moeilijk om een stapje terug te doen en op zoek te gaan naar balans. Je hebt het namelijk druk op je werk en hebt een hectisch privéleven. Je agenda is overvol, omdat je geen nee durft te zeggen en niemand wilt teleurstellen. Eigenlijk vergeet je op zulke momenten om juist voor jezelf te zorgen. Dat kan ten koste gaan van jouw rust, geluk en energie. Herken jij je hierin? Dan kan een healing je helpen om weer in balans te komen!

Healing heelt!

Het kan zijn dat je agenda vol zit met leuke dingen, waar je niet echt van kunt genieten. Je hebt het gevoel alsof het leven aan je voorbij raast. Je hebt te veel aan je hoofd en dat zorgt ervoor dat de energie in je lichaam verstoord is geraakt en omslaat in negatieve energie. Die negatieve energie wordt waarneembaar in de vorm van blokkades.

Klachten

Doordat jij negatieve energie uitstraalt, ontstaan er blokkades in je lichaam en energiebanen. Die blokkades zorgen ervoor dat de negatieve energie niet weg kan stromen, waardoor jij last krijgt van klachten, zoals:

  • stress
  • fysieke (pijn)klachten
  • moeheid
  • concentratieproblemen
  • niet lekker in je vel zitten
  • moeite hebben om je gevoelens uit te drukken
  • te veel geven aan anderen
  • (overweldigende) emoties
  • je afwezig voelen

Healing kan je helpen om weer in balans te komen

Genezing van binnenuit

Herken jij je in deze klachten? Dan is het tijd om dit aan te pakken! Genezing van binnenuit is voor jou de oplossing! Hier is healing heel goed op toe te passen. Healing zorgt ervoor dat energie weer wordt gestimuleerd om te gaan stromen. Hoe werkt het precies?

Healing, wat houdt het in?

In en om ons lichaam heen zit energie, dit noemen we ook wel onze aura. Door het weghalen van de blokkades met healing kun je letterlijk helen van jouw klachten. Met healing wordt vanuit de spirituele wereld bedoeld dat lichaam, geest en emoties met elkaar in balans worden gebracht. Een healer zorgt ervoor dat jouw energie weer vrijuit kan stromen. Dit doet die door zijn of haar energieveld af te stemmen op dat van jou. De blokkades die de healer tijdens de behandeling tegen komt, zullen worden opgelost. De healer zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw situatie, waardoor je uiteindelijk zelf kunt herstellen, inzicht en je energie terugkrijgt.

Is healing iets voor mij?

In principe is healing geschikt voor iedereen. Wel zijn er doelgroepen gemaakt, waar specifieke variaties van healing op worden toegepast. Het belangrijkste aan healing is jouw wil om te helen. Als je iets niet wil loslaten, is het ook niet mogelijk om te genezen. Je hebt zelf de controle hierover. Daarnaast hoef je geen klachten te hebben om in aanmerking te komen voor een healing. Je geeft bij een healing aandacht aan jezelf en dat is nooit verkeerd! Na een lange dag werken kan het bijvoorbeeld heel prettig zijn om te ontspannen met een healing.

Meer weten?

Wil jij weer de controle over je leven terugkrijgen? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en meer over jezelf leren? Kijk dan voor meer informatie op de website van praktijk Nikhita of neem contact op met Monique om een afspraak te maken.

Datum: 19 maart 2019