winterdag

Winterdip? Laat negativiteit los en verbeter je leven

Je kunt in de wintertijd een stuk minder goed in je vel zitten. De dagen zijn korter en de avonden zijn lang en koud. Het gebrek aan zonlicht en warmte in ons leven beïnvloedt ook onze energie. De lust om dingen te ondernemen is weg en je wilt het liefst onder een dekentje blijven liggen. Ben je in de ban van deze negatieve gedachten? Bij Re-Sparkle helpen we je de negativiteit los te laten en ook in de winter het licht te omarmen.

Access Consciousness

Je hoeft niet te wachten tot de lente in aantocht is en de wereld weer opbloeit. Leg je niet neer bij de negatieve gedachten en breng verandering aan je stemming. Je kunt hier zelf invloed op uitoefenen, ook al lijkt dat soms niet zo. Met Access Consciousness ben je in staat om de wereld om zich heen te veranderen. Deze energetische technieken hebben een verruimend effect op je bewustzijn en waarnemingsvermogen. Access Consciousness helpt je om de blokkades in je leven op te heffen, waardoor je weer in je eigen kracht staat.

Je merkt dat de negatieve gedachten plaats hebben gemaakt voor een hernieuwd optimisme

Opladen met energie

De energetische kracht van aanraking heeft een positieve werking op het lichaam. Met een Access Bars-sessie worden 32 drukpunten op je hoofd zachtjes aangeraakt, terwijl je ontspannen in een massagestoel ligt. De energiebanen komen zo vrij. Spanningen worden ontladen en verlaten het lichaam. Er ontstaat ruimte in je hoofd en je kunt een meditatieve rust ervaren. Het lichaam krijgt weer de energie om dingen te doen. Je merkt dat de negatieve gedachten plaats hebben gemaakt voor een hernieuwd optimisme. Je voelt je zelfverzekerder, ziet nieuwe mogelijkheden en bekijkt het leven weer van een zonnige kant.

Zoek het licht op

Als aanvulling op energetische therapie kun je zelf meer energie opwekken door letterlijk het licht op te zoeken. Ondanks de impuls om langer in bed te blijven liggen, kun je beter op tijd naar bed gaan en vroeger opstaan. Probeer de ochtendzon zoveel mogelijk te benutten. De kracht van de zon is ’s ochtends het grootst. Met een lange ochtendwandeling kun je hier de meeste voordeel uit halen. Je slaat hiermee twee vliegen in één klap, want ook lichaamsbeweging is een bewezen tegengif voor een winterdip. Zwaai je benen uit bed en sleep jezelf naar buiten. Je zult zien dat de positieve energie weer door je lichaam gaat stromen zodra de zon op je gezicht schijnt. Mits het niet regent, natuurlijk. In dat geval is lichttherapie een goed alternatief.

Meer weten?

Met de energetische behandelingen van Re-Sparkle gaat het licht in je leven weer aan. Een Access Bars-sessie kan vele aspecten van je leven verbeteren, zoals je gezondheid, slaap, humeur en zelfvertrouwen. Daarnaast kunnen problemen met stress, angst, vermoeidheid, onrust en lichamelijke klachten verminderd worden. Wil jij ook meer rust en energie ervaren en meer weten over Access Consciousness? Neem dan contact op en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van energetische kracht.

Datum: 03 maart 2020