powersuit

De powersuit voor de powervrouw

Hij is niet te missen: het tweedelige pak spot je werkelijk overal. Van runway tot kantoor, of op straat met een stoere sneaker eronder. In elegante, neutrale kleuren, met een krijtstreepje of juist lekker fel en ‘in your face’.

Powersuit

Het pak is niet meer weg te denken in de kledingwinkels. De powersuit is een mode-essential, maar wat maakt dit pak nou zo bijzonder?

Terug in de tijd

Van oudsher had de man, letterlijk en figuurlijk, het pak aan. De powersuit voor de vrouw kwam het eerst in beeld in de jaren zeventig, toen de vrouw haar rol begon op te eisen in de bedrijfswereld, waar zij net zo goed serieus genomen wilde worden. Zo is het pak een symbool van zelfvertrouwen geworden. Uit een onderzoek van de Columbia University blijkt zelfs dat een goed pak je assertiever en sterker doet voelen!

Een verandering

Waar het enkele jaren terug dé trend was om logo’s groot en zichtbaar op je kleding te dragen, zien we de afgelopen jaren steeds meer een teruggang naar het vinden van zelfvertrouwen in kleding die pracht uitstraalt, van mooi materiaal gemaakt is en past bij het figuur. Dát is de kracht van de powersuit. Hoe je wil dat een pak past, dat is natuurlijk aan jou. De ene vrouw gaat voor de hippe, baggy look, waar de andere vrouw graag wil dat ‘ie perfect aansluit. Doordat de items los te dragen zijn, kun je eindeloos combineren. Een essential voor in je kledingkast, dus!

Een essential voor in je kledingkast

Maak ‘m af

Een goede outfit is maar voor de helft klaar zonder accessoires. Een pak kan al snel ‘stijf’ en formeel ogen. Je breekt dit bijvoorbeeld een beetje op door accessoires toe te voegen. Nanouk van Nanouk Store helpt je graag van top teen, of het nou gaat om het samenstellen van het perfecte broek- of rokpak, het afmaken van een outfit met de juiste accessoires of het vinden van een gave tas waar je laptop ook nog eens in past. You go, girlboss!

Gezien en gehoord voelen

Een fijne winkelervaring staat in Nanouk Store op de eerste plaats. Je krijgt een warm welkom, kunt rustig kleren passen in de nette pashokjes en winkelen onder het genot van een drankje. ‘Wij creëren zo een omgeving waar vrouwen zich gezien en gehoord voelen. Je bent bij ons vrij om kleren te zoeken die passen bij jou. Iedereen heeft een andere smaak, een ander figuur en andere wensen. Wij helpen iedereen op een persoonlijke manier precies het item te vinden dat ze zoeken. Dat brengt de kleding weer van pre-loved naar loved!’

Een praatje en een kop koffie

Nanouk Store is dé plek voor mooie, unieke ‘pre-loved’ kledingstukken. Ben je nieuwsgierig naar de collectie? ‘Kom gerust rondkijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie weet vind je een pareltje voor jouw kledingkast, of kom gezellig een praatje maken. Je bent van harte welkom!’

Datum: 27 april 2023