kleding

Een vrolijk modeseizoen

Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kledingtrends. Wat wordt er getipt en hoe wordt het vertaald door de verschillende merken die bij Apriori te vinden zijn?

Kleurenexplosie

Als reactie op alle nare gebeurtenissen in de wereld, zie we dit seizoen veel vrolijke kleuren. Alle mogelijke kleuren en tinten zien we terug. Je kunt het zo gek en opvallend maken als je wilt, maar je kunt het ook wat rustiger aan doen. De stylisten van Apriori kunnen je adviseren wat het beste bij jou past.

Natuurtinten

Naast felle kleuren zijn natuurtinten een trend van dit seizoen. Zo is bruin weer helemaal terug, en ook groentinten zien we veel. Voor je eigen kledingkast kun je mooie combinaties maken van felle kleuren en wat rustiger natuurtinten.

Buitenlandse invloeden

In de nieuwe collecties van de verschillende merken bij Apriori zie je veel inspiratie uit zonnige oorden als Marokko en Zuid-Amerikaanse landen. Zo is de collectie van Summum duidelijk geïnspireerd door Marokko en de collectie van Comma door de Côte d’Azur. Deze zomer zien we, naast allerlei jurkjes, ook veel shorts. Die kunnen niet alleen casual gedragen worden, maar zijn ook geschikt bij formelere gelegenheden, bijvoorbeeld in combinatie met een blazer.

Duurzaam

De trend rond duurzame kleding blijft doorzetten, en veel merken gaan bewuster om met materialen. Zo wordt er meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en biologisch katoen. Ook wordt er minder water gebruikt om stoffen mee te spoelen.

Veel inspiratie uit zonnige oorden

Modeshows en evenementen

Apriori houdt een paar keer per jaar een Fashionshow in de eigen winkel, en doet ook mee aan de Fashion & Dinner Show van restaurant Garnwerd aan Zee. Ook is de winkel deelnemer van Lutje Lokaal (www.lutjelokaal.nl), een initiatief van lokale ondernemers in Groningen. Twee keer per jaar houdt de organisatie een ‘Lutje Lokale Zaterdag’, waarbij klanten van aangesloten winkels in het zonnetje worden gezet met onder andere muziek, lekkers en leuke acties. De eerstvolgende edities van Lokale Zaterdag zijn op 27 mei en 26 november.
Hou voor alle evenementen en andere nieuwtjes de Facebookpagina van Apriori in de gaten!

Stel je collectie samen

De collectie bij Apriori by Ria is zodanig samengesteld dat alle merken supergoed gecombineerd kunnen worden en je onderscheidend en als individu je collectie kunt samenstellen met uiteraard de hulp van de stylisten!

Merken

Summum
OUI
Comma
Mart Visser
Le Comté
Beaumont
Poools
Milano
Elisa
Cortés
NYDJ
MAC

Datum: 27 april 2023