kleding

In stijl naar een feest

De nacht is koud en donker, van alle kanten hoor je vuurwerk knallen en in je hand heb je een heerlijk glas champagne. 5, 4, 3, 2, 1… Je omhelst je vrienden, partner of familie met een grote glimlach op je gezicht. Gelukkig nieuwjaar!

December is de maand om qua kleding uit te pakken. Er is geen betere tijd dan de kerstdagen tot nieuwjaarsdag om jezelf te hullen in een sprankelende jurk, goed gesneden pak of prachtige blouse. Niks is te gek! Zo ga jij stijlvol het nieuwe jaar in.

Chic & classy

Wat trek je aan naar een feestje, nieuwjaarsborrel of -lunch? Veel mensen neigen naar donkere kleuren, en met reden: paars, zwart of metallics doen het eigenlijk altijd goed. Bonus is dat ze ook nog eens goed afkleden, zodat niemand hoeft te weten hoeveel oliebollen jij al weggesnoept hebt… Andere kleuren die goed werken zijn:
– oudroze
– donkergroen
– bordeauxrood
– ijsblauw
Een glimmende of glitterende stof is zeker weten veilig. Met een gaaf, gepatroond bloesje of hippe broek van bijvoorbeeld satijn of fluweel en de juiste accessoires zie je er stijlvol uit zonder op comfort te hoeven inleveren.

Spijkerstof en slobbertruien

Wat je beter niet aan kunt met nieuwjaarsfeestjes? Natuurlijk is de keuze volledig aan jou en waar je je prettig in voelt, maar als je ten einde raad bent, kan een richtlijn prettig zijn. Een spijkerbroek of capuchontrui dragen mensen maar weinig, omdat dit in veel gevallen als te casual wordt gezien. En hoewel je hoge hakken prachtig staan, hou je het waarschijnlijk niet de hele avond vol. Ga misschien voor een etage lager, of trek dat paar prachtige loafers of laarsjes uit je kledingkast.

Het is zonde om een heel nieuwe outfit te kopen

Welkom bij Nanouk Store!

Het is zonde om een heel nieuwe outfit te kopen voor nieuwjaar. Dit is slecht voor het milieu; zeker als het iets is wat je nooit meer of zelden gaat dragen. Door te shoppen bij Nanouk Store shop je uniek én ben je verantwoord bezig. Alle kleren bij Nanouk Store zijn namelijk persoonlijk door Nanouk zelf uitgezocht. Zo weet je zeker dat je een uniek stuk kleding hebt. Kijk vooral wat de dresscode is van de gelegenheid waar je naartoe gaat. Twijfel je nog, vraag dan gerust om advies. Nanouk helpt je graag het perfecte kledingstuk uit te zoeken voor jouw feestje. Zo kom jij in stijl opdagen.

Tip

Lang buiten met nieuwjaar? Draag een thermolegging onder je kleren! Je zult jezelf dankbaar zijn.

Een praatje en een kop koffie

Nanouk Store is dé plek voor mooie, unieke ‘pre-loved’ kledingstukken. Ben je nieuwsgierig naar de collectie? ‘Kom gerust rondkijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie weet vind je een pareltje voor jouw kledingkast, of kom gezellig een praatje maken. Je bent van harte welkom!’

Datum: 06 december 2022