bikini

Jij wil toch ook die perfect zittende bikini?

Tijd om een frisse duik te nemen en met een ijsje over het strand te flaneren. Het enige wat nog ontbreekt? De perfecte bikini! Mooie printjes, lekkere frisse kleuren én hedendaagse styling: jij voelt je op en top vrouwelijk als je bikini als gegoten zit en jouw mooiste delen accentueert. Zeg maar dag tegen loslatende touwtjes, afglijdende bandjes en verschuivende topjes: de altijd goed zittende bikini bestaat echt!

Perfecte pasvorm

Van der Linden Lingerie in Deventer werkt uitsluitend met badmode van lingeriefabrikanten als Prima Donna, Marie Jo, Chantelle, Simone Perele en Fantasie. Dus gegarandeerd een perfecte pasvorm!

Een luisterend oor

Nicole van der Linden: ‘Een luisterend oor, een hart onder de riem of een confidence boost. Daarmee staan we met al onze kennis, kunde en passie voor je klaar. Het zorgt ervoor dat mensen blij verrast zijn als ze geadviseerd worden en dat ze met veel plezier terug blijven komen.’

Maatje meer

Heb je een maatje meer? Geen enkel probleem. Van der Linden Lingerie heeft badmode van cup A tot en met H. Dus laat je niet gek maken, geniet van het voorjaar, koop die mooie bikini en shake that booty. Nicole van der Linden: ‘Lingerie draait om mensen. Wij houden van mensen in alle vormen en maten. En als wij echt iets kunnen bijdragen aan jouw uitstraling en zelfvertrouwen hebben wij ons werk goed gedaan. Uiteraard is dat bij het aanmeten van een borstprothese evident. Maar zeker bij lingerie, badmode en shapewear voegen wij graag iets speciaals toe.’

‘Wij houden van mensen in alle vormen en maten’

Finishing touch

Om het plaatje helemaal compleet te maken, heeft Van der Linden Lingerie bij elke bikini, tankini of badpak bijpassende pareo’s, jurkjes, blouses en stijlvolle sandaaltjes. Jij bent er nu helemaal klaar voor!

Dé musthave voor op het strand

Een pareo is een omslagdoek en is er in vele kleuren en designs. Vaak hebben pareo-doeken een afmeting van ongeveer 90 tot 120 cm breed en 180 cm lang. Je hebt dus immens veel mogelijkheden om jouw ideale strandoutfit te creëren! Je kunt er een lange jurk van maken als het wat kouder wordt, maar een pareo werkt ook goed als rokje wanneer je even een ijsje gaat halen.

Het juiste adres

Bij Van der Linden Lingerie ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van lingerie, badmode, nachtmode, shapewear en borstprotheses.

Datum: 20 juli 2018