sokken

Knusse sokken dit najaar!

Nu de blaadjes weer van de bomen vallen en het buiten wat kouder begint te worden, is het tijd om het binnen extra gezellig te maken. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en lekker onder een dekentje onder de bank. En dan natuurlijk mét de leukste sokken aan, want koude voeten hoef jij dit najaar niet te hebben!

Sokken: de leukste prints!

Want op sokkengebied hebben we weer veel leuks te bieden. Het is elke keer weer een feestje wanneer een bestelling binnenkomt. Wat dacht je van de te gekke biersokken voor je partner, vader, broer of zoon van Xpooos! Dit merk is geniaal in het bedenken en ontwerpen van té gekke prints. De dierenprints, auto’s en motoren toveren niet alleen elke keer een grote smile op je gezicht, maar ze zitten ook nog eens ontzettend lekker omdat ze naadloos zijn. Over leuke prints gesproken, ook Sock Your Feet, het merk dat we vorig jaar geïntroduceerd hebben, heeft daar een enorme keuze in. Net als Happy Socks natuurlijk. Zelfs op de meest sombere en donkere herfstdag word je er vrolijk van. Voor wie niet van al die uitbundige vrolijkheid houdt, maar vooral comfort wil, zijn de warme fluffy sokken van Falke een must. We hebben ze voor dames en voor heren. Zelf draag ik het liefst de mannenvariant. Die vallen namelijk wat hoger en zijn daarom perfect voor wanneer ik stoere hoge boots draag. Ze hebben leuke kleuren en structuren, en zitten heerlijk! En of je nu op zoek bent naar maatje 0-6 maand of schoenmaat 47-50 (of iets daartussen in), we hebben voor elk stel voeten een passend paar!

Romantische lingerie

Wanneer je zo samen met je lover onder dat warme dekentje op de bank zit, met de gordijnen dicht, wil de romantiek ook nog weleens toeslaan. Ook dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Aan onze collectie van het Italiaanse merk Cosabella zal het in ieder geval niet liggen. Wat dacht je van kanten bralettes in zoete kleuren zoals (zacht)roze, een kanten lingeriesetje of een prachtige body?

Zelfs op de meest sombere en donkere herfstdag word je er vrolijk van

Glitterende panty’s

Met het oog op de feestdagen hebben we weer de mooiste panty’s in huis gehaald, waarmee je je outfit mooi kunt afstylen! Van simpele dotjes, naad of net, grafisch of bloemen, tot effen of bewerkt, basic of gek, glitter of fijntjes aanwezig. Leuk voor jezelf om uit te zoeken, maar je kunt ze ook apart laten leggen als je weet dat Sinterklaas of de Kerstman nog bij ons langs wil komen. Want óók dat behoort tot de mogelijkheden. Reden genoeg dus om snel weer eens langs te komen. Tot gauw!

Liefs,
Emma-Bo

Datum: 25 oktober 2019