kleding

Koop bewust, koop fysiek!

Online kleding kopen wordt steeds populairder. Even een jurk bestellen voor een feestje of een gigantische bult aan kleding bestellen voor het komende seizoen.

Bijzondere kleding

Toch blijven fysieke winkels de online store verslaan, en met een goede reden! Bij Nanouk Store koop je bijzondere kleding van uitstekende kwaliteit. Gewoon fysiek, zodat je zoveel kunt passen en proberen als jij wilt.

Verwachting vs. realiteit

Hoe vaak sturen we een pakketje terug omdat het net niet lekker zit, omdat het niet is wat we verwachten, omdat het er veel goedkoper uitziet dan op de foto? Helaas best vaak, en dat is ook gelijk het probleem van online winkelen. Je kunt de stoffen niet voelen en de kleuren lijken op de foto misschien toch net anders dan in het echt. Jammer! Bovendien is het natuurlijk heel lastig te bepalen hoe een kledingstuk gaat zitten op jouw lichaam.

Voor mens en milieu

Helaas gaat met online winkelen ook een heleboel milieuvervuiling gepaard. Denk aan het terugsturen van je pakketje (en de benzinekosten die hieraan verspild worden). Veel mensen bestellen vaak meerdere maten, met in hun achterhoofd al het idee om één terug te sturen. Dat is natuurlijk zonde. Soms kopen mensen zelfs een kledingitem om het te dragen naar een evenement (denk aan een concert of verjaardag) en laten ze de kaartjes eraan, zodat het binnen de retourtermijn nog teruggestuurd kan worden. Wanneer de items eenmaal geretourneerd niet weer verkocht kunnen worden, wat vaak het geval is, worden ze verbrand of belanden ze op de afvalbult.

Je kunt de kleuren zien en de stoffen voelen

Het gemak van fysiek

In een fysieke winkel is shoppen een ervaring. Je kunt de kleuren zien, de stoffen voelen en je kunt om advies vragen. Bovendien is een middagje uittrekken om te shoppen toch veel leuker dan achter de laptop scrollen? De verkoper kan je helpen te vinden wat je zoekt, of kan je adviseren om uit je comfort zone te stappen. Doe je dit ook nog eens tweedehands, dan ben je gegarandeerd van unieke items die een echte toevoeging zijn aan jouw kledingkast en waar je nog vele jaren plezier uit kan halen.

Gezien en gehoord voelen

Een fijne winkelervaring staat bij Nanouk Store op de eerste plaats. Je krijgt een warm welkom, kunt rustig kleren passen in de nette pashokjes en winkelen onder het genot van een drankje. ‘Wij creëren zo een omgeving waar vrouwen zich gezien en gehoord voelen. Je bent bij ons vrij om kleren te zoeken die passen bij jou. Iedereen heeft een andere smaak, een ander figuur en andere wensen. Wij helpen iedereen op een persoonlijke manier precies het item te vinden dat ze zoeken. Dat brengt de kleding weer van pre-loved naar loved!’

Een praatje en een kop koffie

Nanouk Store is dé plek voor mooie, unieke ‘pre-loved’ kledingstukken. Ben je nieuwsgierig naar de collectie? ‘Kom gerust rondkijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie weet vind je een pareltje voor jouw kledingkast, of kom gezellig een praatje maken. Je bent van harte welkom!’

Datum: 19 juli 2023