badmode

Lessen in badmode

Een ijsje in je hand en heerlijk flaneren langs het strand. Jij voelt je op en top vrouw als je bikini of badpak als gegoten zit en jouw mooiste delen accentueert. Neem een duik in de prachtige badmode van zomer 2018!

Marie Jo Swimwear

Dit jaar heeft Marie Jo een collectie badmode aan haar assortiment toegevoegd. En wat voor één! Je vindt tijdloze prints in blauw-wit en rood-wit, afgewisseld met iets meer kleur. De triangel-, bikini- en push-up cup zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor simpel of speels. Modellen en maten zijn onderling te combineren.

PrimaDonna Swim

Dit merk is erg geschikt voor als je een grotere cupmaat hebt; deze lijn gaat tot cup H. De badkleding zit net zoals je gewend bent van de lingerie. Dat houdt in: voldoende ondersteuning en stevigheid. Deze lijn biedt ook wat hogere bikinibroekjes die iets meer comfort bieden zonder dat je lichaam helemaal bedekt is, zoals bij een badpak. PrimaDonna Swim komt in kleurige prints en verschillende stofjes. Je kunt modellen en maten onderling combineren.

Cyell

Grafische en opvallende exotische prints, zachte aardse tonen en aquarelprints op jouw badpak of bikini. Met Cyell combineer je die moeiteloos met luchtige tuniekjes, jurkjes en shorts. Cyell biedt badkleding t/m maat F.

Met een prachtig badpak of een fladderende bikini steel jij de show

Beach Life

Tropische en fleurige prints, afgewisseld met veel wit en zwart: Beach Life heeft dit jaar een afwisselend aanbod in badmode. Verkrijgbaar in cup A t/m F en, zoals je van dit merk gewend bent, altijd met een perfecte pasvorm.

Sunflair

Geschikt voor jong en oud en verkrijgbaar van cup A t/m cup G. Sunflair biedt niet al te hoog uitgesneden badpakken met een stevige pasvorm tot maat 56 en bikini’s tot maat 48.

Merken

Ills Lingerie verkoopt onder andere badmode van: PrimaDonna Swim – Marie Jo Swimwear – Sunflair – Cyell – Beach Life. Daarnaast kun je bij Ills Lingerie terecht voor lingerie, nachtmode en protheselingerie. De zaak is gespecialiseerd in borstproblematiek. Tevens is er een vestiging in Bussum.

Datum: 31 mei 2018