sokken

Met panty’s haal je nog meer uit je outfit

In beenmode-, sokken- en pantyland gelden er een aantal regels en tips die jouw outfit helemaal afmaken. Kijk je mee?

Emma-Bo

Ladies

Dé tips en trucs voor de vrouw:

Hoe korter de rok, hoe dikker de beenmode.

Bij een korter jurkje of kortere rok staat een dikkere beenmode netter en stoer tegelijk.

Een effen jurk verdient een printje.

Als je jurk of rok helemaal effen is, kunnen je daar natuurlijk een prachtige bijpassende kleur, in welke dikte je ook wilt, bij vinden. Máár: hoe leuk is het niet om op jacht te gaan naar de perfecte print om je outfit net even meer eigen en uniek te maken?! Laat je eens verrassen en haal nóg meer uit een outfit. Je kunt ook de print van je jurk of rok helemaal laten matchen met je beenmode. Echt Fashion met een hoofdletter ‘F’!

Laat je beenmode ietsje donkerder zijn dat je jurk of rok.

Precies dezelfde kleur vinden als je jurk of rok, matcht nooit helemaal precies. Dit komt doordat de materialen van je panty en je rok of jurk meestal niet hetzelfde zijn en een pigment van de verf pakt op elk materiaal weer anders. Vandaar het verschil. Twijfel je tussen twee kleuren? Kies dan altijd de donkerste kleur uit. Het laat je outfit meer spreken en geeft een mooie overgang naar je schoeisel, dat vaak zwart, bruin, grijs of blauw is. Extra pluspunt van een donkerdere kleur: het geeft een optisch slanker effect; altijd welkom!

Ga jij voor een felle print of een subtiel motiefje?

Gentlemen

Dé tips en trucs voor de man:

Geen zichtbaar beenhaar alstublieft!

Prachtig hoor, al dat haar op een mannenlijf, vooral op de armen, de borst en een getrimde baard. Maar als je beenhaar onder je pak vandaan komt (vaak is dat zo als je gaat zitten), is het volgens de etiquette eigenlijk ‘not done’. Gelukkig zijn er diverse sokkenmerken die net goed onder je broek eindigen. Een andere oplossing is de kniekous, deze zijn er in alle basiskleuren en subtiele prints. Happy Socks heeft een ‘tussenlengte’ bedacht: een ‘business-sok’ die op de helft van je kuit eindigt in mooie klassieke prints, maar dan à la Happy Socks. Het proberen waard!

Style je beenmode af bij je outfit.

Moet je nu je sokken afstylen bij je schoenen en riem of bij de broek? Het kan beide, maar de sok moet je oufit wel afmaken of complementeren. Soms is het mooier om je sok af te stylen vanuit de schoen en soms is het mooier om je sokken te laten meekleuren met je broek of juist zelfs je blouse of trui. Wat is nou leuker dan met een subtiele leuke of juist gekke print je eigen stijl te benadrukken. Bijvoorbeeld een sok met pianotoetsen als je piano speelt, herfstblaadjes, een klassieke paisley, ruit of juist schildpadden en roze palmbomen.

Kies de juiste maat.

Veel mannen en ook vrouwen die voor hun heren de sokken komen kopen, kiezen een te grote maat. En dat vooral met de gedachte ‘ze krimpen toch nog in de was’. Zonde! Want een te grote sok gaat namelijk schuiven en draaien in je schoenen, wat kan zorgen voor blaren en snellere slijtage van je sok. Koop je sokken goed op maat, zeker van de betere merken. Deze sokken zijn allemaal van een prachtige pure kwaliteit katoen, wol en meer die voorgewassen zijn en daardoor dus perfect op maat vallen.

Datum: 05 februari 2018