mode

Mode voor de lente!

O lente, wat hebben we je gemist! En wat heerlijk dat je er weer bent. Daar gaan we volop van genieten. Welkom terug!

Zomerkleding

Als de lente weer aanbreekt, slaat ons hoofd op hol. Het huis moet dan weer spic en span, de tuin verdient gelijk weer een opknapbeurtje én de kledingkast moet nu toch echt óm. Want die truien worden nu echt te warm en die laarzen verruilen we liever voor leuke instappers (mét een fijn of leuk pantysokje of kniekousje) en fijne gympen (mét of zonder zichtbare leuke sneakersokken of een ‘invisible’ voetje).

Ondermode

En zo krijgt onze ondermode dit seizoen ook weer de nodige aandacht. Voor de dames geldt dat de lingerie en hemdjes weer de aandacht krijgen. Want een leuk bh-bandje mág gezien worden als deze net onder je top vandaan piept. Eigenlijk vinden wij veel lingerie sowieso te mooi om te ‘verstoppen’. Alles van ons lingeriemerk Mey wordt helemaal met de hand afgewerkt en heeft echt de mooiste versiersels van kant en borduursels. Een witte blouse op een spijkerbroek met daaronder een goede mooie bh die je een klein beetje ziet, is een outfit op zich, vinden wij!

Eigenlijk vinden wij veel lingerie sowieso te mooi om te ‘verstoppen’

Herenmode

Voor heren geldt dat alle T-shirts weer witter dan wit moeten zijn dit voorjaar. Meestal gaan de mannen voor een dozijn nieuwe boxers of slips, en dat is ook wel een heerlijk fris vooruitzicht in de kast. Wist je bijvoorbeeld ook al dat wij heel mooie heren-T-shirts van Mey in de collectie hebben met ronde hals of V-neck, die je de hele dag droog houden? Daar wint Mey regelmatig prijzen mee. En volgens onze mannen (ons testpanel voor alle heren-items) zitten ze daadwerkelijk heerlijk, hebben ze een goede lengte en blijven ze mooi in de was. Ook hebben we zwembroeken voor heren. Wat pak jij als eerste beet in je kast?

Zonnige groet,
Emma-Bo

Datum: 29 april 2019