ondermode

Ondermode voor warme zomerdagen

Op-ti-maal genieten, want de zomer staat voor de deur. YES! Kom maar op met al je luchtige leuke jurkjes en rokjes. In dit artikel lees je 3 steengoede tips zodat jij deze zomer op elk feestje nog nét wat mooier kunt stralen in dat ene rokje of jurkje!.

Emma Bo

1. Stay cool & dry

Misschien heb jij er ook wel last van op die warme zomerdagen: bovenbenen die aan elkaar blijven plakken! Op zich natuurlijk niks mis mee want tja, we zweten nou eenmaal allemaal om ‘af te koelen’ als het zo warm is. Maar charmant is het niet. En het is vooral erg ongemakkelijk!

Plakkende bovenbenen

Wij hebben de oplossing: de fijne, wat langere boxer-broekjes van Mey. Katoen en viscose zorgen er samen voor dat je benen elke zomerse dag koel & droog blijven. Alleen katoenen broekjes (en ook slips) nemen eventueel vocht op en houden het vast. De combinatie met viscose (dat overigens gewoon een natuurlijke grondstof is, namelijk van hout gemaakt! #weerwatgeleerd) zorgt voor een langdurig koel en droog effect.

Naadloze pasvorm

Ook fijn: de broekjes hebben een Duitse pasvorm, wat extra lekker zit voor al die mooie vrouwelijke vormen. En dan zijn ze ook nog eens afgewerkt met prachtige brede kanten boorden die voor een mooi naadloos verloop zorgen onder je rok of jurk. Dus: zeg maar dááág tegen die plakbovenbenen!

Love your size, love yourself

2. Summerlegs

Zodra dat zonnetje begint te schijnen, willen we natuurlijk gelijk een mooi jurkje aan. ‘Maar oef, die witte melkflessen!’ horen wij vaak. En: ‘Ik heb morgen een bruiloft en wil natuurlijk wel mooie bruine benen, maar geen dikke panty. Heb je daar nou niet iets voor?’ Zeker!

Zomerpanty

Onze favoriete panty dit hele seizoen en zélfs daarbuiten, voor echt elke mooie gelegenheid, is de Zomerpanty van Falke. Extreem dun, perfecte pasvorm, de panty ademt, een subtiele gezonde glow én een klein kleurtje op je benen. Déze panty heeft het allemaal! En als zelfs koningin Máxima deze kous draagt… Dan weet je zeker dat het goed is!

3. Shape-me-up!

Elk lichaam is anders, en ook echt iedereen heeft wel iets wat hij of zij niet mooi vindt aan zichzelf. Gelukkig kunnen we met onze ultradunne Shapewear van Spanx in ieder geval je putjes in de bovenbenen of billen wegtoveren en je lijf net even wat strakker in het pak trekken. Gewoon omdat je het waard bent, welke maat of vorm je ook hebt. Love your size, love yourself.

Klaar voor de zomer

Hallo leuke zomerjurk, zelfvertrouwen, complimentjes (altijd leuk!), genieten op het terras en dansen tot diep in de nacht!

Datum: 05 juni 2018