voorjaarstrends

Voorjaarstrends 2018

De lente staat te popelen om door te breken. Hier en daar springen de krokussen al voluit uit het groene gras, in helder paars, wit en geel. Spring: she’s coming. Zin in!

Emma Bo

Nieuw begin

Elk seizoen heeft zo zijn charmes, maar de lente is voor velen toch wel favoriet. Zij voelt namelijk altijd als een nieuw begin. Een nieuw begin in je huis, kasten en hoofd. Lekker alles uitzoeken, opruimen en frisse kleuren & geuren in huis halen. Voorjaarskriebels. Aan mij de taak om ook deze keer weer de trends op het gebied van fashion in de beenmode aan te stippen voor dames, heren en kids.

Women: Stip & streep

Trendspotting met de nadruk op ‘spot’. De ‘stip’ komt dit voorjaar wederom vrolijk aan bod in de mode. Leuk om de stip van je blouse te laten terugkomen in een sokje of mooie dunne panty. Een stipje in je outfit geeft je look gelijk iets heel zomers; lekker fris & vrolijk. Een ‘let the spring begin’-gevoel. Net als de altijd goede streep. Deze lente zie je de verticale streep veel voorbijkomen. Leuk!

Women: Kleur!

De lente brengt altijd weer het hele kleurpalet met zich mee. Geel is deze lente echt een trendkleur waar je niet omheen kan. En dan echt het mooie, zachte, warme geel. Zonnig. Precies goed. In de beenmode zie je deze trend vooral in de sokken terugkomen. Voor dames, heren & kids. Van effen geel tot geel in een print of (jaja daar is ‘ze’ weer): glitter. Worden wij blij van!

Women: Kant & nude

Een kanten panty in een nude-kleur is een trend waar we misschien even aan moeten wennen. Maar: wauw, het staat zó mooi!

Ga jij voor stippen, strepen of de mooie gele kleur?

Men: Jeans & army

De trends voor de heren deze lente zijn lekker stoer! Nooit gedacht dat het kon, maar zelfs in de sokken kunnen ze tegenwoordig een print maken die nét op een echte jeansstof lijkt. Maar dan lekker zacht en flexibel natuurlijk, in diverse tinten blauw, van licht tot donker. Heel gaaf. Robuust ook, met een echte ‘gaten- en scheuren-look’. Een favoriet van ons voor onze heren! Ook de groene kleuren mogen niet ontbreken. Van grasgroen tot de wat bedektere kleuren, met zelfs de echte stoere army-print. Heel gaaf onder een spijkerbroek met een klassieke schoen en dan weer een witte blouse. Of juist met een witte gymp en leuke groene trui erboven. Mooi.

Men: Nautique

Qua prints zie je veel nautische prints voorbijkomen in de sokken. In bijpassende kleuren, van aqua tot donkerblauw. Van golven, ankers, vissen, vogels en zélfs een mooi design van een echte Riva boot. Ook voor de heren komt de geliefde streep in dit thema voorbij.

Kids: Snoep & dieren

De twee favorieten van volgens mij elk kind, en toevallig deze lente een grote trend in beenmode-land! Elke kindercollectie is altijd even vrolijk en fun, maar deze lente zijn wij echt verrast door de mooie printsokken in vooral snoepgoed en diverse dieren. Zo komt Engelse drop voorbij, waterijsjes, vissen, een tijger en zelfs insecten! Een snoepwinkel aan kindersokken dus, zónder de calorieën.

Datum: 30 maart 2018