detox

Lekker in je vel door detox

De zomer is de tijd om onbezorgd en vol energie te genieten van je vrije tijd. Help je lichaam daar een handje bij!

Detox

Het goed kunnen kwijtraken van afvalstoffen is een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid. Wanneer dit niet het geval is, kun je vermoeid raken en minder helder in je hoofd. Met een detox verlos je je lichaam van opgehoopte afvalstoffen. Ook raak je eventuele ongewenste emoties die al langere tijd in je lijf opgeslagen zijn, of ‘vastgeroeste’ ideeën of opvattingen kwijt. Je staat stil en maakt de keuze in hoeverre je bepaalde emoties nog langer wilt voelen, of dat je ze wilt kwijtraken.

Detoxvoordelen

Het proces is geen pretje, maar het resultaat des te beter. Je zit lekkerder in je vel, je krijgt een mooiere huid, haar en nagels. Een bijkomend voordeel? Detox maakt je slanker! Bovendien heb je meer energie en daadkracht.

Voedingsmiddelen

Als je voedingspatroon niet optimaal is, kan dat ook grote gevolgen hebben voor je gezondheid. Een goede Omega 3-balans is bijvoorbeeld belangrijk, anders kun je symptomen krijgen als ADHD-klachten, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, astmatische klachten en gewrichtsklachten met pijn. De disbalans in Omega 6 en Omega 3, verstoord door onze westerse voeding, is de oorzaak van zogenaamde ‘laaggradige ontstekingen’.

Detox geeft je de juiste energie en maakt je slanker

Labtest

Elvira Zwanikken, opgeleid in de natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en klinische psycho-neuro-immunologie, kan met een labtest uitmeten wat er in je lichaam aan de hand is. Vervolgens krijg je een advies voor een remedie om het probleem aan te pakken. Elvira kan je adviezen geven over jouw leefstijl en de beste voeding voor jou persoonlijk, en over voedingssupplementen om eventuele tekorten mee aan te vullen. Daarna kan met een labtest weer bekeken worden of de oplossing werkt.

Frisse moed!

Wil je ook met frisse moed door de rest van het jaar heen? Elvira Zwanikken van Body-Pitstop kan je daarbij helpen. Bij haar kun je op een gezonde manier detoxen met behoud van de vitaminen en mineralen in je lichaam.

Voor werknemers en ondernemers

Een goede detox (ontgifting) is ook een prima idee voor bijvoorbeeld werknemers en zelfstandig ondernemers. Als ondernemer is je gezondheid van vitaal belang om te kunnen blijven werken. Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Preventie is belangrijk. Maar niet alleen dat: ook om steeds nieuwe ideeën te ontwikkelen, hoe je het beste aan de wensen van je klant tegemoet kunt komen, zijn helderheid en creativiteit van geest en fitheid van je lichaam onmisbaar.

Datum: 07 juni 2018