fbpx

Op zoek naar een nieuwe tablet? Deze tablets raden we je aan!

Als je op zoek bent naar een tablet, dan is het belangrijk om te weten welke er allemaal beschikbaar zijn. Dit artikel heeft als doel om je een overzicht te geven van de beste tablets die momenteel verkrijgbaar zijn. Zo weet je precies welke tablet bij jou past en kun je deze gemakkelijk online shoppen.

De beste tablets

Tablets zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn of gewoon gemakkelijk willen surfen op internet. Er zijn verschillende soorten tablets beschikbaar met elk hun eigen voordelen. In dit artikel worden de drie beste tablets van dit moment besproken.

iPad Pro 11 inch

De iPad Pro is dé tablet voor mensen die veel gebruik maken van hun tablet voor werk of studie. Dankzij het grote scherm van 11 inch, is het mogelijk om veel informatie tegelijkertijd te bekijken. Handig als je bijvoorbeeld een muts wilt kopen en zoekt op ‘wollen muts heren’, dan heb je een groot scherm voor een goed overzicht. Daarnaast beschikt de iPad Pro over een snelle processor en krachtige graphics, waardoor deze tablet ook prima geschikt is voor het spelen van games of het bewerken van video’s. De iPad Pro wordt geleverd met het nieuwste besturingssysteem iOS 14, waardoor je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en apps.

Samsung Galaxy Tab S4

De Samsung Galaxy Tab S4 is een krachtige en veelzijdige tablet die geschikt is voor zowel werk als leisure. Het scherm van 10,5 inch maakt het mogelijk om intensief te gamen of video’s te kijken, terwijl de S Pen ervoor zorgt dat je ook productief aan het werk kunt gaan. De S Pen is namelijk perfect geschikt voor het maken van notities of het bewerken van foto’s en video’s. Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy Tab S4 over een snelle processor en 4G-connectiviteit, waardoor je altijd online bent. Als je online shoppen op je tablet belangrijk vindt, dan is de Samsung Galaxy Tab S4 een uitstekende keuze. Dankzij de veilige fingerprint scanner en irisscanner ben je altijd verzekerd van een veilige transactie. Handig als je net die ene winter trui heren hebt besteld!

Huawei MediaPad M5 Lite

De Huawei MediaPad M5 Lite is een betaalbare tablet met vele mogelijkheden. Het scherm van 10 inch is ideaal voor het streamen van films of tv-series, terwijl de octa-core processor ervoor zorgt dat alles soepeltjes draait. Daarnaast beschikt de Huawei MediaPad M5 Lite over 4G-connectiviteit, waardoor je ook onderweg online kunt blijven. Als je regelmatig online shopt via je tablet, dan is Huawei MediaPad M5 Lite echt iets voor jou. Dankzij de speciale Kids Corner-functie kun je veilig betalen met behulp van biometrische authenticatie (iris-, gezichts- of vingerafdrukscanner). Zo weet je zeker dat jouw bankgegevens nooit in verkeerde handen vallen! Tot slot wordt de Huawei MediaPad M5 Lite geleverd met Harman Kardon-luidsprekers, waardoor je optimaal kunt genieten van films en muziek.

We hopen je zo wat inspiratie te hebben gegeven over tablets. We wensen je succes met het kopen van een nieuwe tablet!

Datum: 24 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
Toon meer >
Toon minder >

Hoe overleef jij het ouderschap?

Je had je het ouderschap zo anders voorgesteld. Een beetje zoals op die plaatjes in lifestyle magazines. Je zag het al helemaal voor je. En alhoewel je dol bent op je kinderen – je zou ze voor geen goud willen missen – pakte dat idyllische beeld in de praktijk toch wat anders uit. Je huishouden vertoont meer overeenkomsten met de schilderijen van Jan Steen dan met de foto’s in woonbladen. Je eigen uiterlijk is trouwens ook niet bepaald om door een ringetje te halen. Je hebt het gevoel dat je continu achter jezelf aanrent.

Geen tijd voor jezelf

Ga er maar aanstaan. Voordat de kinderen naar school of de opvang zijn, heb jij het gevoel dat je er al een hele dag hebt opzitten. En dat is dan nog maar het begin van de dag, dus tijd om even uit te puffen is er niet bij. Nee, jij moet naar je werk, en daarna wachten nog je huishouden, de was, boodschappen, kinderen naar sport brengen en koken. Verder moet je nog even dat pakketje ophalen dat was bezorgd toen je niet thuis was, een telefoontje naar je beste vriendin plegen die er helemaal doorheen zit en snel nog een maaltijd in elkaar flansen voor je partner die laat thuis komt. Ziet de dag er voor jou ook ongeveer zo uit? Geen wonder dat je moe bent en geen tijd voor jezelf overhoudt om even bij te tanken.

Meer quality time voor jezelf en met elkaar

Timemanagement voor ouders

‘Toch is maar één iemand die daar verandering in kan brengen’, weet Marije Thepass. ‘En dat ben jij. Maar daar wil ik je graag bij helpen. Je bent niet de enige die moeite heeft om alle ballen in de lucht te houden. Ik kwam dat in mijn coachingspraktijk zo vaak tegen dat ik me speciaal daarvoor heb laten opleiden tot timemanagement-coach bij Verena Elfring. Zij heeft de workshop ‘Timemanagement voor ouders’ ontwikkeld. In deze praktische workshop, gaat het niet alleen over tijd, maar ook over wat je doet met je tijd: over je patronen, gewoontes en verwachtingen. Timemanagement gaat dus vooral over je gedrag. Het helpt je om meer balans in jouw leven en dat van je gezin te krijgen. Meer rust. Meer quality time voor jezelf en met elkaar. En meer energie. Wat wil je nog meer?’

Datum: 18 mei 2023


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • acupunctuur
  Een lege batterij... Acupunctuur helpt!
  Iedereen is weleens moe. Maar wat als je energieniveau continu op het laagste pitje staat en de vermoeidheid je dagelijks leven gaat beïnvloeden?
 • stress
  Ontspan... Weg met stress!
  Het lijkt wel alsof stress tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is. En een beetje stress is ook gezond. Dat klinkt misschien gek, maar tot op zekere hoogte is stress echt niet erg.
 • feestdagen
  Wat doen we nu met de feestdagen: hoe voorkom je stress?
  Wat doen feestdagen met jou? Heb je er een bloedhekel aan of vind je het juist leuk? Of je de kerstdagen nu geweldig vindt of juist niet, in beide situaties kun je tegen stress of spanning aanlopen. Als je niks met de feestdagen hebt, kijk je er misschien tegenop.
 • Stress
  Nu alles weer wordt zoals het was…
  Stress… Wie heeft er geen last van? Het leven is druk en vol en altijd onderhevig aan verandering.
 • veerkracht
  Hoe vergroot je je veerkracht in uitdagende tijden?
  Elk leven kent uitdagingen. We maken allemaal perioden van stress en tegenslag mee. Een verlies, een ongeluk, een verandering: het zijn allemaal ingrijpende gebeurtenissen die van ons een zeker aanpassingsvermogen verlangen.
 • niet-perfect-is-ook-goed
  Niet perfect is ook goed
  Het nieuwe jaar is aangebroken en jij staat alweer klaar met je lijstje vol goede voornemens. Je takenlijst overstroomt met dingen die er moeten gebeuren, maar jij doet er nog een schepje bovenop. Hoewel streven naar zelfverbetering natuurlijk goed is, kan het wijs zijn om de goede voornemens dit jaar over te slaan en milder tegenover jezelf te zijn.
 • thuiswerkstress
  Thuiswerkstress? Ontdek de mogelijkheden van reflexzonetherapie
  Thuiswerken: sommige mensen vinden het heerlijk, terwijl anderen er maar niet aan kunnen wennen. Het valt niet mee om thuis het overzicht te bewaren, dezelfde structuur aan te houden en productief te wezen. Je zit misschien geïsoleerd thuis en mist het persoonlijke contact met collega’s, of wordt thuis juist omringd door allerlei afleidingen.
 • ontspanningsbehandeling
  Kerststress? Ga voor een ontspanningsbehandeling
  Kerst en nieuwjaar zien er dit jaar een stuk anders uit dan eerdere jaren. Je hele leven heeft er immers anders uitgezien dit jaar. Het thuiswerken, opletten en afwegen begint langzaam zijn tol te eisen.
 • vakantiestress
  Vakantiestress: hoe je weer kunt genieten van vakantie
  Vakantie hoort ontspannend te zijn, maar de werkelijkheid is weleens anders. Als je denkt aan alles wat je nog moet regelen voor je vakantie, breekt het zweet je van alle kanten uit. In plaats van voorpret ervaar je vooral vakantiestress.
 • e-coaching
  E-coaching geeft meer inzicht en overzicht
  Grote kans dat je jezelf nogal bent tegengekomen de afgelopen tijd. Veel dingen gaan anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Voor een sociaal persoon die er graag op uit gaat, was het vast een uitdaging om jezelf binnenshuis te vermaken, terwijl een introvert zich juist gevangen voelde door alle mensen thuis om zich heen.
Toon meer >
Toon minder >

Een lenteschoonmaak voor je lijf

Langzaam loopt het getalletje op je weer-app alsmaar een beetje op en maakt het regenwolkje plaats voor een stralend zonnetje. Heerlijk! Begin de lente pijn- en klachtenvrij en laat de winterstress achterwege met een massage.

Stress

Veel stress hou je vast in je lichaam. Het zorgt voor aanspanning van je spieren en je spieren gaan strakker staan. Hierdoor kun je pijn of ongemak ervaren. Er zijn verschillende plekken waar je lichaam stress vasthoudt:
1. Kaak, hals en gezicht
2. Schouders, borst en hart
3. Longen en diafragma
4. Heupen
5. Maag
Vanuit deze plekken kan de stress uitstralen naar bijvoorbeeld je nek of rug. Meridianen zijn energiebanen in je lichaam. Bij een massage wordt extra accent gelegd op deze drukpunten, die gekoppeld zijn aan een orgaan, zodat de doorstroom van energie beter verloopt.

Lenteschoonmaak

Je wilt natuurlijk niet met pijn of ongemak blijven lopen. Een massage kan dit goed behandelen. Bij Kobayashi Medisch Shiatsu Centrum word je ongeveer vijftig minuten lang onder handen genomen. Je hele lichaam wordt hierbij meegenomen, maar er wordt extra accent gelegd op de drukpunten die jouw pijn veroorzaken. Spanningen kun je loslaten; last, stress en vermoeidheid blijven in het verleden. ‘Veel mensen zijn helemaal zen als ze hier weer weggaan,’ vertelt Paula van Kobayashi Medisch Shiatsu Centrum. Sommige mensen zijn in een massage al geholpen, maar zit de stress wat dieper, dan zijn er vaak meer behandelingen nodig voor het gewilde effect. Wil je deze lente pijnvrij en zorgeloos beginnen? Een massage is dan the way to go!

Basiscursus shiatsutechniek

Ook dit jaar gaat Paula zich volledig richten op de basiscursus shiatsutechniek. Zelf de basistechniek voor shiatsu leren uitvoeren en anderen helpen verlichting te ervaren van hun lichamelijke klachten? Dat is mogelijk bij Kobayashi Medisch Shiatsu Academy. Via de website meld je je aan door een bericht te sturen!

Wil jij deze lente ook klachtenloos beginnen?

Gediplomeerd docent

Paula Kobayashi-van Luit is Master Namikoshi Shiatsu, gediplomeerd docent, en al ruim 30 jaar actief werkzaam als Medisch Shiatsu therapeute. In de praktijk werkt zij vooral om medische klachten te verhelpen, maar zij heeft in Japan de techniek geleerd om schoonheidsspecialisten en masseurs in de wellness te leren stressgerelateerde klachten te doen verminderen. De cursus geeft zij op de Kobayashi Medisch Shiatsu Academy.

Mijn Samurai

De tweede lockdown, waarin Paula’s werk helemaal stilviel, benutte zij door een boek te schrijven. Paula: ‘In ‘Mijn Samurai’ kun je lezen over mijn ervaringen en de contrasten tussen de culturen van Japan en Nederland. Het boek is vooral een eerbetoon aan mijn overleden Japanse echtgenoot Shihan Akio Kobayashi. Tijdens de lockdown had ik ineens de tijd om te schrijven over hoe de Japanse levenswijze weleens botste met onze westerse inzichten en over de bijzondere relatie met mijn Japanse schoonfamilie. Het is een waargebeurd verhaal dat ik in eerste instantie schreef voor mijn kleinkinderen, maar uiteindelijk toch besloot uit te geven.’

184 pagina‘s, ISBN 978-3-99107-450-2, € 15,90

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • timemanagement
  Je tijd managen
  Ouder zijn is een fulltime job: je hebt zóveel te doen.
 • stress-managen
  Stress managen? Zo doe je dat
  Iedereen krijgt weleens te maken met stress. Wanneer je moet praten voor een grote groep mensen, wanneer je een eerste date hebt of wanneer de deadline voor die éne grote opdracht eraan komt; spanning zit in de kleinste hoekjes.
 • kinderen
  Een huilbaby, groeipijn of bedplassen? BSR ondersteunt bij kinderen!
  Je staat er misschien niet direct bij stil dat kinderen ook stress kunnen ervaren. Bij stress denk je misschien vooral aan een overvolle agenda en te veel dingen moeten.
 • ontspanningsmassage
  De ontspanningsmassage: verbeter je gezondheid
  Bijna iedereen herkent het. Momenten waarop het je even allemaal te veel wordt. De werkdruk die je maar niet kunt loslaten, kinderen die ruziën en een partner die zijn of haar verhaal bij je kwijt moet… Plotseling overstroomt het je.
 • stress
  Omgaan met stress in spannende tijden
  Plotseling is het dagelijks leven van bijna iedereen ontzettend veranderd. Sinds het coronavirus zich over de wereld uitspreidt, zijn er veel ingrijpende maatregelen genomen waaraan we ons moeten aanpassen.
 • massage
  Door massage zonder spanning werken!
  Elke dag houd je rekening met allerlei afspraken uit verschillende agenda’s: die van je werk, je privé, van je partner en van je kinderen. Zo komt het meer dan eens voor dat je de hele dag van hot naar her aan het rennen bent. Je jongleert werk, huishouden, sport, ouderavonden en sociale aangelegenheid.
 • lichaam
  Wanneer je lichaam 'nee' zegt
  Hard werken en drukte is voor veel mensen een gewoonte. Om een mooie carrière te verkrijgen of behouden zijn we bereid hier veel uren aan te besteden, maar ook willen we dat ons privéleven hier niet voor onder doet.
 • roken
  De échte reden waarom je niet kunt stoppen met roken
  Denk je erover om te stoppen met roken of heb je juist al enkele pogingen gedaan? Stoppen met roken is een goed idee voor je gezondheid: betere doorbloeding van je lichaam, meer smaakbeleving en minder rimpelvorming om er een paar te noemen. Maar soms lukt stoppen niet omdat je het letterlijk niet kan.
 • stress
  Gestrest of relaxed op vakantie: jij bepaalt!
  Vakantie. In het ideale leven zou je bij het horen van dit woord associaties krijgen met volledige ontspanning, mooie oorden, plezier en samenzijn met je liefsten.
 • stress
  Weg met stress, hervind je balans
  Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk.
Toon meer >
Toon minder >

‘De pijn is weg en ik loop weer soepel’

Peter (46) had al jaren last van zijn rug. Als rij-instructeur had hij toch vooral een zittend beroep en dat was niet bepaald bevorderlijk voor zijn klachten. Hij probeerde na zijn werk wel wat aan beweging te doen, maar zijn klachten begonnen hem daarin steeds meer te beperken. Hij was ook al eens door een fysiotherapeut behandeld, maar dat had niet veel uitgehaald. Het leek een gevalletje ‘daar moet je maar mee leren leven’.

Zwakke plek

Peter: ‘Eigenlijk was die rug altijd al mijn zwakke plek. Ik denk dat ik ergens halverwege de 20 was toen ik er voor het eerst last van kreeg. Er was niet eens iets speciaals gebeurd. Ik was niet gevallen en ik had ook geen zware dingen getild of zo. Het ontstond vanzelf. En sindsdien speelde het steeds vaker op. De huisarts en fysiotherapeut hebben weinig kunnen uitrichten. Het lopen werd ook steeds lastiger. Het was net alsof ik mijn voeten niet goed meer kon neerzetten. Als de pijn erg hevig was, slikte ik pijnstillers. En ja, dat was op een gegeven moment wel steeds vaker nodig dan voorheen. Vooral als ik weer de hele dag in de auto had gezeten.’

Te mooi om waar te zijn?

Peter had de hoop al opgegeven dat zijn klachten ooit verholpen zouden kunnen worden. ‘Ik heb me er maar bij neergelegd. Het is wat het is. Ik moest er maar mee leren leven. Maar toen kwam mijn vrouw ineens met een verhaal over een zoon van een kennis, volgens mij is hij nog maar 15 jaar, die vanwege scoliose een korset droeg. Omdat de kromming in zijn rug verergerde, zou hij binnen afzienbare tijd geopereerd moeten worden. Hij was bij een mevrouw geweest – Annelies Nijman van Ways of Healing – en na de behandeling stond zijn rug weer recht en had hij geen pijn meer. Zelf ben ik nogal nuchter en dit verhaal leek me eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar ik heb me toch door mijn vrouw laten overhalen om ook een keer naar Annelies te gaan. Baat het niet dan schaadt het niet.’

De Geestelijke Oprichting

‘Als ik heel eerlijk ben, was ik eigenlijk een beetje sceptisch toen ik op de datum van de afspraak naar Annelies ging’, bekent Peter eerlijk. ‘Ik ben nu eenmaal iemand die alles wat er gebeurt, wil kunnen verklaren. Maar dat was in dit geval, volgens de informatie die ik op haar website had gevonden, niet mogelijk. Ja, als je gelovig bent misschien wel, maar dat ben ik niet. Ik voelde me wel meteen op mijn gemak bij Annelies. Er gaat iets heel prettigs van haar uit. Na een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie begon de behandeling die door haar de ‘Geestelijke Oprichting’ wordt genoemd. Ik moest op een behandelbank gaan liggen. Het enige wat ik uit had moeten doen waren mijn sokken en schoenen. Ik bleek een flinke scheefstand van mijn bekken te hebben en daardoor maar liefst 2 centimeter beenlengteverschil! Annelies heeft me niet eens aangeraakt, ze stond ter hoogte van mijn voeten, en ineens voelde ik een bepaalde stroming in mijn onderrug. Het is niet zo goed uit te leggen. Eigenlijk zou je het zelf eens moeten ervaren om te begrijpen wat ik bedoel. Ik ben absoluut niet anders gaan liggen, maar die 2 centimeter beenlengteverschil was wel ineens verdwenen. Net als de rugpijn!’

Je kunt dan misschien niet verklaren wat ze doet, maar het werkt wel!

Ook mentale verandering

‘En weet je wat ook zo bijzonder is?’, vervolgt Peter zijn verhaal enthousiast. ‘Dat het mentaal ook een grote verandering met zich meebracht. Ik had Annelies niet verteld dat ik al jaren met wrokgevoelens rondliep over dingen die in mijn jeugd zijn gebeurd. Maar die bitterheid was ineens weg. Ik kon vergeven. De Geestelijke Oprichting zorgde niet alleen voor een fysieke verandering, maar ook voor een mentale! Ik voel me nu letterlijk en figuurlijk veel beter. Ja, bijna een ander mens. De pijn is weg, ik loop weer soepel, al moet ik eerlijk zeggen dat ik die eerste week na de behandeling wel flinke spierpijn heb gehad’, lacht Peter. ‘Maar nu, en het is al vijf maanden na die sessie, voel ik me kiplekker. Het is echt heel bijzonder wat Annelies doet. Een gave. Ik kan het iedereen aanraden die, net als ik, al zo lang met pijn rondloopt en daar in het reguliere circuit niet verder mee komt. Je kunt dan misschien niet verklaren wat ze doet, maar het werkt wel!’

Kamp jij met…

– (chronische) klachten aan je rug, voeten of knieën?
– problemen met je bekken of heup?
– nek- en schouderklachten?
– hoofdpijn of migraine?
– hernia of scoliose?
– depressie of slaapproblemen?
– diverse lichamelijke klachten?
– een beenlengteverschil, ongelijke stand van het bekken of de schouders?
Dan is het de moeite waard om contact op te nemen!

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • langdurige-rugklachten
  Rugklachten?
  We leven in een maatschappij waarin we onder druk komen te staan, door werk, relatie, enzovoorts. Hierdoor kunnen we uit balans raken. Door alle hectiek vergeten we onszelf nog wel eens, maar wanneer je lichaam seintjes geeft, bijvoorbeeld door pijn, is het belangrijk om hiernaar te luisteren.
 • thuiswerken
  Rug-, nek- en schouderklachten na thuiswerken? Neem een massage!
  Thuiswerken ging van een uitzondering naar de norm, toen iedereen geadviseerd werd zo veel mogelijk de werkvloer te vermijden. De eetstoelen, keukentafels en laptops zijn alleen amper een vervanging voor de kantoorstoelen en bureaus op kantoor. Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van rug-, nek- en schouderklachten.
 • zenuwpijn
  Die heftige zenuwpijn in haar rug is verleden tijd
  ‘De pijn schiet vaak als een bliksemschicht door mijn rug’, vertelde Wilma me aan de telefoon. Ze had al heel lang last van die afschuwelijke zenuwpijnen en door de jaren heen was er nog steeds geen heldere diagnose of een oplossing gevonden. Soms ging het een periode goed, maar dan ineens was het er weer.
 • pijn
  ‘Echt fijn de hele dag te kunnen staan … zonder pijn’
  Chris wist aan het eind van de dag meestal niet meer hoe hij staan moest. En dat valt niet mee wanneer je een winkel hebt. Zijn onderrugklachten straalden vaak uit naar zijn benen.
 • rugpijn
  Heleens rugpijn is helemaal verdwenen
  Als jong meisje al had Heleen veel interesse in alles wat groeide en bloeide. In een hoek van de tuin van haar ouders mocht zij haar eigen planten en bloemen verzorgen. En eerlijk is eerlijk: aan dat stukje tuin werd enorm veel aandacht besteed en dat was te zien.
 • rugklachten
  Van je rugklachten af met een massage
  Wist je dat vier op de vijf mensen wel eens last van rugklachten heeft? Rugpijn is daarmee één van de meest voorkomende pijnklachten. Klachten in je rug kunnen verschillende oorzaken hebben.
 • wandelen
  Weer lekker wandelen zonder pijn
  Maaike hield altijd al van wandelen. Samen met haar labrador Max maakte ze urenlange tochten door de natuur. Het was voor haar het ultieme ontspannen. ‘Onder het lopen kan ik mijn hoofd leegmaken, en de stilte van de natuur brengt me weer terug naar mezelf.
 • rugpijn
  De fysiotherapeut geeft tips: hoe ga je rugpijn op je werk tegen?
  De kerstvakantie lijkt inmiddels alweer eeuwen geleden en de zomervakantie is nog lang niet in zicht. Je hebt je alweer vol je op je werk gestort maar merkt dat de lange dagen in je bureaustoel zijn tol beginnen te eisen.
 • hydrotherapie
  Moeite met bewegen? Hydrotherapie helpt!
  Een chronische ziekte kan de kleinste bewegingen al moeilijk maken. Sporten is dan al helemaal geen optie.
 • rugpijn
  Rugpijn? De fysiotherapeut vertelt wat je ertegen kunt doen
  Heb jij wel eens last van rugpijn? Grote kans dat je hier ‘ja’ op moet antwoorden. Want uit cijfers van het RIVM blijkt dat tot wel vier op de vijf mensen last heeft van rugklachten.
Toon meer >
Toon minder >

Carpale Tunnel Syndroom is te verhelpen

Als je regelmatig ’s nachts wakker wordt van pijn of tintelingen in je hand, en schudden helpt niet meer, dan is de kans groot dat je een zogenaamd ‘Carpale Tunnel Syndroom’ (CTS) hebt. Wees gerust: de kans op doorslapen na een behandeling is groot.

Zinvolle ingreep

In de pols lopen twee belangrijke zenuwen die bij beklemming vervelende klachten kunnen geven. Tintelingen en een doof gevoel in de vingers, moeite hebben met de fijne motoriek en ten slotte ook nachtelijke pijn zijn de meest voorkomende symptomen. Met name de laatste klacht is hinderlijk, omdat mensen niet meer goed kunnen doorslapen. Als deze klachten van voorbijgaande aard zijn (zoals tijdens een zwangerschap vaak het geval is), hoeft er geen definitieve behandeling plaats te vinden. Maar in die gevallen waarbij een (nacht)spalk of een injectie met ontstekingsremmers niet tot een definitief verdwijnen van de klachten leiden, is een ingreep zeer waarschijnlijk zinvol.

Handchirurg

Maar eerst de diagnose zelf, want die is vrij eenvoudig vast te stellen. Als de eerder genomende klachten zich aandienen, is een verwijzing naar de handchirurg op zijn plaats. In Kliniek Voorne Putten NCPC is deze expertise ruimschoots voorhanden. Via een kort gesprek met gelijk aanvullend een echografie van de pols(en) kan in één consult de diagnose worden gesteld en de behandeling worden besproken.

Meekijken

De echo wordt, zoals gezegd, meteen gemaakt tijdens het consult. Je hoeft er dus niet voor naar een ziekenhuis en er ook geen aparte afspraak voor te maken. Op de echo zal de zenuw platgedrukt te zien zijn, als bewijs dat deze wordt afgeklemd. Je kunt rustig meekijken bij deze echo en krijgt ook uitleg over wat een CTS eigenlijk is. Mogelijke alternatieven worden desgewenst besproken, maar vaak zal een operatieve ingreep de juiste oplossing bieden.

Bij de meeste patiënten komt het gevoel binnen enkele dagen terug

Plaatselijke verdoving

Wat betreft de operatie: die is in Kliniek Voorne Putten NCPC een ingreep onder plaatselijke verdoving zonder bloedleegte, waarbij de stugge band die de zenuw afknelt wordt gekliefd. Meteen na de ingreep kun je met een drukverband weer naar huis. Bij de meeste patiënten zal binnen enkele dagen na de ingreep het gevoel weer terugkomen en de pijn en tintelingen verdwijnen. De meest gehoorde opmerking die de specialisten krijgen tijdens de controle na tien dagen: ‘Ik slaap weer gewoon door en heb geen pijn meer ’s nachts.’ Ook horen ze vaak dat de plaatselijke verdoving erg meevalt en goed te verdragen is.

Meevaller

En ook de nabehandeling is voor velen een meevaller. Het drukverband mag er al na twee dagen af en de hand mag dan al gebruikt worden zonder kracht te zetten. Uiteraard is er nog wel enige tijd ongemak van het litteken te verwachten, maar dat is tijdelijk. Al met al krijgen de specialisten ook vaak te horen dat cliënten deze ingreep achteraf gezien veel eerder hadden moeten laten uitvoeren.

Het team van Kliniek Voorne Putten NCPC staat graag voor je klaar!

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • handprobleem
  Voor je handprobleem naar de plastisch chirurg?
  Je handen zijn ontzettend belangrijk, want je doet er dagelijks van alles mee. Het is dan ook heel vervelend als je je handen niet of niet goed kunt gebruiken. Gelukkig is er wat aan te doen door de plastisch chirurg.
 • plastische-chirurgie
  Plastische chirurgie voor je hand
  Het gebeurt plastisch chirurg John van der Werff nog regelmatig dat patiënten zich openlijk afvragen waarom zij voor hun handprobleem naar hem zijn verwezen. Als hij ze dan vervolgens uitlegt dat de hand een van de meest ingewikkelde organen is die het menselijk lichaam kent wat betreft vorm en functie en dat plastisch chirurgen zich dagelijks met deze problemen bezighouden, kan hij ze geruststellen.
 • shiatsu
  Een lenteschoonmaak voor je lijf
  Langzaam loopt het getalletje op je weer-app alsmaar een beetje op en maakt het regenwolkje plaats voor een stralend zonnetje. Heerlijk!
 • rugpijn
  'De pijn is weg en ik loop weer soepel'
  Peter (46) had al jaren last van zijn rug. Als rij-instructeur had hij toch vooral een zittend beroep en dat was niet bepaald bevorderlijk voor zijn klachten. Hij probeerde na zijn werk wel wat aan beweging te doen, maar zijn klachten begonnen hem daarin steeds meer te beperken.
 • verzekering
  Voetverzorging en verzekering: zo zit het
  Je voeten gebruiken is zo vanzelfsprekend. Vaak merk je pas hoe belangrijk je voeten zijn wanneer er een klacht tevoorschijn komt. Een medisch pedicure biedt gelukkig de oplossing voor verschillende voetklachten.
 • migraine
  'Migrainevrij & een vrij beweeglijke arm!'
  Ineens kwam het weer opzetten: gezichtsvelduitval. Annemarie wreef over haar voorhoofd. Nog even en dan zou die afschuwelijke hoofdpijn weer op komen zetten.
 • hyperthermie-geschikt
  Is hyperthermie voor mij geschikt?
  Hyperthermie kan een zinvolle uitbreiding zijn bij het behandelen van ziekten zoals kanker. De behandeling helpt de werking van bestraling en/of chemotherapie te versterken, om de tumor of het kankergezwel optimaal aan te pakken.
 • ondersteunende-behandelingen-bij-kanker
  Feiten en fabels over ondersteunende behandelingen bij kanker
  Iedereen kan het begrijpen, dat wanneer je kanker hebt je alles wil aangrijpen om beter te worden. Vandaag de dag zijn er ook verschillende behandelwijzen die uitgevoerd en gecombineerd kunnen worden.
 • behandeling-kanker
  Wat kan hyperthermie betekenen bij kanker?
  Wanneer jij of een naaste te maken heeft met kanker, is dat vaak een heftige ervaring. Logischerwijs wil je alles op alles zetten om te genezen. Daarvoor kunnen verschillende behandelmethoden ingezet worden.
 • borstkanker
  Het verhaal van…Evelien, borstkankerpatiënt
  Toen Evelien (43) de eerste keer gediagnosticeerd werd met borstkanker, zat de schrik er goed in. ‘Maar ik was ook heel overtuigd dat het goed zou komen. Ik weet niet waar dat vandaan kwam’, vertelt ze. ‘Misschien is het mijn optimistische natuur.
Toon meer >
Toon minder >

‘De eerste jaren zijn zó belangrijk!’

Midden in Leidschendam-Noord staat Integraal Kind- en Expertisecentrum De Waterlelie. In dit kindcentrum zijn een basisschool, peuteropvang, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf gehuisvest.

Gezond opgroeien

Catalijne werkt al lang en met veel plezier op het kinderdagverblijf. ‘Mijn werk hier geeft me echt voldoening. Ik hou ervan om met de kinderen bezig te zijn, met hun verzorging, maar ook met hun ontwikkeling. Iedere dag leren ze weer iets nieuws, en dat is heel leuk om te zien! De eerste jaren van een kind zijn zó belangrijk; daar zijn we ons zeer van bewust. Wij dragen, samen met de ouders, de verantwoordelijkheid voor het gezond opgroeien van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd.’

Babygroep

De babygroep is een oase van rust. De inrichting is afgestemd op de behoeften van de kleinsten, met rustige tinten, zachte muziek en materiaal dat de fantasie van het jonge kind prikkelt. Rond de leeftijd van 2 jaar stromen de kinderen van de babygroep door naar de verticale groep of de peutergroep.
Pedagogisch professional Agnes: ‘Baby’s voelen zich in de babygroep op hun gemak. Ouders laten hun kleintje met een gerust gevoel bij ons achter. Zij weten dat ze aan het eind van de dag weer een tevreden kindje mee naar huis nemen.’

Een gezonde, warme lunch

Haar collega Monique: ‘Rond het middaguur eten de kinderen op het kinderdagverblijf een warme groentelunch. Deze gezonde, vezelrijke lunch zorgt voor een voldaan gevoel bij de kinderen. Het smaakt ze goed, want alle bordjes gaan leeg.’

Structuur geeft een veilig gevoel

Waar er in de ochtend tijd is voor (buiten)spel, zingen of een creatieve activiteit, is het na de lunch voor de jongsten tijd om even te slapen. Aan oudere kinderen wordt dan voorgelezen.
‘Structuur in de dag geeft de kinderen een veilig gevoel’, aldus Catalijne. ‘Bij alle groepen wordt gewerkt met het ontwikkelingsgerichte programma Piramide. We besteden aandacht aan taalontwikkeling, vormen en kleuren, en werken met dagritmekaarten. Hierop staan activiteiten uitgebeeld die de kinderen herkennen. Dat geeft houvast. We gebruiken het programma vanaf de babygroep, dus de kinderen zijn ermee vertrouwd.’

Ouders laten hun kleintje met een gerust gevoel bij ons achter

3+-activiteiten

De middagactiviteiten op het kinderdagverblijf variëren van knutselen tot lekker naar buiten gaan of in de speelhal aan de slag gaan. Saskia houdt ervan om met de kinderen een spel te doen, met ballonnen te dansen of wat meer cognitief aan de slag te gaan. Zij doet speciale 3+-activiteiten met de peuters. ‘Dat zijn activiteiten waar kinderen vanaf 3 jaar aan toe zijn en waarmee zij worden voorbereid op groep 1 van het basisonderwijs. Dit geeft hun een goede basis.’

Rondleiding

Wil je graag eens een kijkje nemen op deze locatie? Neem dan contact op via klantenservice@vlietkinderen.nl of 070-3175959 en maak een afspraak voor een rondleiding. Je bent van harte welkom!

Eigen signatuur

Het kinderdagverblijf valt, net als de andere opvangvormen binnen IKEC De Waterlelie, onder Vlietkinderen maatschappelijke kinderopvang, maar heeft een eigen signatuur. Het kinderdagverblijf heeft een eigen entree, is kleinschalig en intiem en ligt buiten de drukte van de rest van het gebouw. Er is een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar).
De babygroep heeft nog plaats!

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • Goed voorbereid met jouw kind op pad
  Wil je samen met jouw kind op pad? Dan moet je ook zorgen voor voldoende veiligheid onderweg. Onderweg kan er immers veel gebeuren en je bent ook snel afgeleid als jouw kind overal naartoe kan. De veiligheid begint daarom al vanaf het moment dat je de auto in stapt. Hiervoor kan je een maxi cosi autostoel kiezen.
 • babyspa
  Ultieme ontspanning
  Zodra je binnenstapt in één van de spa’s van Sparkle voel je het al: een warme sfeer en oprechte aandacht. Welzijn, gezondheid en ontspanning komen hier samen. Het is méér dan leuk: floaten heeft tal van voordelen.
 • gezin-en-werk
  5 tips om je gezin en je werk te combineren
  Wist je dat maar liefst 76% van de Nederlandse moeders moeite heeft met het combineren van gezin en werk? En dan hebben we het nog niet eens over dat momentje voor haarzelf dat er veel te vaak bij inschiet. Daarom 5 gouden tips: Wat kost jou energie en waar krijg je energie van? Zet dat eens voor jezelf op een rijtje en zorg dat je minimaal driekwart van je tijd bezig bent met dingen waarvan je energie krijgt.
 • zwangerschapsbeeld
  Een ode aan je zwangere lichaam
  Een zwangerschap duurt negen maanden. In die periode verandert er van alles in en aan je lichaam. Het lijkt misschien alsof het een lange periode is, maar die maanden gaan sneller voorbij dan je denkt.
 • kinderopvang
  'Een tweede huis naast thuis'
  Als ouder van een kind met een beperking heb je er soms behoefte aan om even op adem te komen. Daarnaast is het belangrijk om tijd en aandacht te creëren voor de rest van je gezin. Het kan ook zijn dat je een plek zoekt om je kind naartoe te brengen als je zelf aan het werk bent.
 • kinderopvang
  Duurzaam, gezond en groen
  Duurzaam, gezond en groen: dat zijn de speerpunten van Vlietkinderen maatschappelijke kinderopvang in regio Haaglanden.
 • hulp
  'Hulp vragen is geen zwaktebod'
  Ken je het gezegde ‘ouder worden is een gunst, ouder zijn is een kunst’? Het ouderschap is niet altijd even gemakkelijk. Het pakt soms heel anders uit dan je je had voorgesteld. En dan zit je soms letterlijk met je handen in het haar.
 • babyartikelen
  De leukste handgemaakte babyaccessoires
  Het eerste jaar ontwikkelt je baby zich snel. Spelen is hier een groot onderdeel van. Tijdens het spelen ontwikkelt je baby niet alleen de motoriek, maar ook de hersenen.
 • carnaval
  Carnaval 2023: ontdek de leukste kostuums voor kinderen van alle leeftijden
  Carnaval 2023 komt er weer aan, tijd om weer te gaan feesten en verkleden. Maar ook de start van een zoektocht voor de perfecte carnavalskleding voor je kind.
 • onderwijsondersteuning
  Gezond het nieuwe jaar in
  Een gezonde leefstijl is belangrijk. Voor kinderen al helemaal.
Toon meer >
Toon minder >

De kleuren van Azerbeidzjan

Kunst is Vafa Roestamova met de paplepel ingegoten. Ze is geboren in Bakoe, Azerbeidzjan, en groeide op in een echt kunstenaarsgezin. Het vormde de basis voor haar indrukwekkende kunstwerken.

Experimenteren

‘Mijn vader was professor aan de kunstacademie’, vertelt Vafa. ‘Hij was enorm getalenteerd. Hij schilderde, etste en kon prachtig tekenen. Hoewel hij me vrij liet in wat ik wilde worden, trad ik al snel in zijn voetstappen. Ik begon met schilderen toen ik vijf jaar oud was. Het ging als vanzelf. Kunst zat in mijn bloed. Ik schilderde op ieder vrij moment van de dag, voor en na school. Ik leerde enorm veel van mijn vader en experimenteerde met verschillende materialen en stijlen.’

Inspiratie

‘Mijn vader is altijd een grote bron van inspiratie geweest’, gaat Vafa verder. ‘Maar mijn inspiratie komt overal vandaan. Ik laat me leiden door mijn gevoel, zoals een muzikant die zijn liedjes schrijft. In mijn kunst verwerk ik de nacht, de orchideeën in de vensterbank, de Friese paarden in de weilanden van Drachten, of een mooi boek dat ik lees. En ik laat me inspireren door het werk van Vincent van Gogh. Prachtig vind ik dat. Als je goed kijkt, zie je soms wel meer dan duizend kleuren!’

Azerbeidzjaanse invloeden

Landschappen, emoties, filosofieën, haar eigen gezin: Vafa’s kunstwerken kennen een verscheidenheid aan onderwerpen. Maar er is één aspect dat de boventoon voert, en dat zijn haar Azerbeidzjaanse roots. De Azerbeidzjaanse schilderkunst kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot het pre-islamitische tijdperk. Het onderscheidt zich onder andere in het heldere en levendige kleurgebruik. Ook goud en zilver wordt vaak toegevoegd om glans toe te voegen. Daarnaast komt er veel symbolisme uit de lokale cultuur en folklore in voor om betekenis aan het werk te geven.

Verschillende technieken en materialen

Azerbeidzjaanse schilderkunst wordt bovendien vaak beïnvloed door andere stijlen en scholen uit de regio en de wereld. Ook Vafa’s kunst kenmerkt zich door een mix aan culturen. Russische invloeden zijn een overblijfsel van haar tijd op een Russische middelbare school. Maar ook de Franse cultuur – het land waar haar familie enige tijd heeft gewoond – is terug te zien in haar werk. ‘Ik werk het liefst met veel verschillende technieken en materialen. Olieverf en acryl, of een mix ervan. In mijn ogen is de techniek minder belangrijk dan het idee en de emotie erachter.’

Kunst zit in mijn bloed

Eigen draai

Overigens beperkt Vafa zich niet enkel tot het doek. Ze houdt zich ook graag bezig met keramiek en het beschilderen ervan. Van een Russische baboesjka tot het meisje met de parel en de lieveheersbeestjes in de achtertuin: Vafa laat het allemaal terugkomen, in haar eigen kleuren en met haar eigen draai. Maar haar hart ligt bij schilderen. ‘Momenteel schilder ik veel Nederlandse landschappen. Ik maak er graag een hele studie van. Hoe langer je kijkt, hoe mooier alles wordt. De zwanen in de sloot, oude mensen op hun fiets: prachtig.’

Van Drachten tot Eindhoven

Inmiddels woont Vafa alweer 23 jaar in Nederland, samen met haar man Rasim. Ze hebben op veel plekken gewoond én geëxposeerd, deels in samenwerking met de Stichting Ana Vatan. ‘Ik denk dat ik op al wel duizend locaties heb geëxposeerd, van Drachten tot Eindhoven. Maar ik mis Azerbeidzjan nog regelmatig. Van binnen blijf ik altijd met mijn thuisland verbonden. Het woord ‘Azerbeidzjan’ betekent letterlijk ‘land van het vuur’. En mijn hart brandt nog altijd.’

Vrouwenstichting

Stichting Ana Vatan zet zich in voor de Azerbeidzjaanse taal en cultuur. Mayise Gündogdu, die zelf in 2003 in Nederland is komen wonen, is sinds 2011 voorzitter. Hoewel de stichting er specifiek is voor Azerbeidzjaanse vrouwen, zijn ook mannen van harte welkom bij de verschillende activiteiten.

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
Toon meer >
Toon minder >

Volop nieuwigheden in Europa-Park

Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. Europa-Park is al acht keer op rij uitgeroepen tot beste park ter wereld!

Ballonvaart-attractie terug

Europa-Park beleeft zijn 49e seizoen en dat doet het Duitse themapark met diverse nieuwigheden naast de al aanwezige meer dan 100 attracties en shows. Zo opent het 16e themagebied, vorstendom Liechtenstein, en komt de klassieke ballonvaart-attractie terug in een andere thematisering. De nieuwe boten in ‘Josefina’s kaiserliche Zauberreise’ schitteren in pracht en praal, en bezoekers leren wat de Yomis met Josefina te maken hebben in de nieuwe film in de Sprookjesbosbioscoop. Daarnaast licht de 360-gradenfilm in de Traumzeit Dome een tipje van de sluier van het nieuwe Kroatische themagebied op.

Nieuw themagebied: Liechtenstein

Het middelpunt in het nieuwe themagebied is de ‘Liechtensteinse Ballonvaart’, waarvan de kleurrijke ballonnen de namen dragen van de steden Liechtenstein, Vaduz en Triesenberg. De geheel vernieuwde ballonvaart is een attractieklassieker, die in 1996 in het park in gebruik werd genomen.

Een keizerlijke vaartocht

Het boottochtje met ‘Josefina’s kaiserliche Zauberreise’ in het Oostenrijkse themagebied is nu nóg romantischer. De gloednieuwe boten, voorzien van een tafeltje voor een lekkere eet- en drinkpauze, schitteren in keizerlijke pracht en praal.
Keizerin Josefina neemt de bezoekers mee op een reis door haar rijk – maar wie zijn die kleine groene trollen die overal kattenkwaad uithalen?

Het prachtige Kroatië van Nikola Tesla

De nieuwe 360-gradenfilm in de Traumzeit Dome laat de bezoeker zich alvast verheugen op het Kroatische themagebied dat voor 2024 op de rol staat. In ‘Nikola Tesla’s Beautiful Croatia’ vergezellen de kijkers visionair Nikola Tesla bij zijn baanbrekende experimenten met elektriciteit aan het eind van de 19e eeuw.

Het op een na best bezochte park van Europa

Rulantica: extra glijbanen en rustruimtes

Om het vakantiegevoel nog langer vast te houden, is een bezoek aan het tweede park van het resort, Waterwereld Rulantica, een echte aanrader. Het hoogtepunt van de nieuwe 30 meter hoge ‘Nordiskturn’ is de ‘Vikingløp’-raceglijbaan, gebouwd op een fonkelende edelsteenmijn. Als de toren is beklommen, zijn er in totaal acht buizen waarin de bezoekers het tegen elkaar kunnen opnemen. Op matten gaat het dan ‘head first’ de diepte in. Elke seconde telt op de snelste glijbaan van Europa, want slechts één persoon kan bij de finish als winnaar uit de bus komen en toegejuicht worden door de toeschouwers op de tribune.

Restaurant wereldprimeur Eatrenalin

Een ander absoluut hoogtepunt is ‘Eatrenalin’, de futuristische gastronomische beleving voor alle zintuigen. Hier worden de gasten ondergedompeld in de meest uiteenlopende werelden; niet alleen door geuren en smaken, maar ook visueel, akoestisch en middels bewegingen.

Around the world with Eva

Eva is freelance reisredacteur en reist voor haar werk de hele wereld over. In ForYou Magazine deelt ze de mooiste plekjes op aarde. Van dichtbij tot ver weg. Reis je mee?
Meer avonturen van Eva lezen: check www.omnitraveler.nl.

Datum: 18 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • vakantie
  Wat ga jij ontdekken dit jaar?
  Een nieuw reisjaar ligt voor ons.
 • groepsvakantie
  6 Tips voor het organiseren van een groepsvakantie
  Groepsvakanties kunnen een uitstekende manier zijn om een band met vrienden of familie op te bouwen, relaties te ontwikkelen en een gevoel van kameraadschap te kweken. Tijd weg van het dagelijkse leven doorbrengen in een ontspannen omgeving kan helpen om sterke banden te creëren en het vertrouwen te bevorderen. Bovendien is het een uitstekende manier om op een creatieve manier bezig te zijn, plezier te beleven en de stress te laten varen.
 • Barbados
  Verrassend veelzijdig Barbados
  De wintertijd is weer begonnen. Donkere ochtenden, de avond valt vroeg in. Kou en wellicht sneeuw.
 • stedentrip
  Tijd voor een stedentrip
  De zomervakantie zit er, helaas, weer op. Tijd om plannen te gaan maken voor het najaar! De herfst is ideaal voor een stedentrip.
 • wandelen
  Ga deze winter mee wandelen: 3 redenen om vandaag nog te boeken!
  De afgelopen periode zijn diverse soorten groepsreizen steeds meer gewild. Je ziet dit dan ook aan het grote aanbod van groepsreizen. Maar, niet alleen groepsreizen zijn steeds populairder. Ook wandelen we een stuk meer sinds het coronavirus en alle lockdowns die volgden.
 • Hannover
  Hup naar Hannover
  Niet voor niets wordt Hannover ook weleens ‘het relaxte zusje van Berlijn’ genoemd.
 • reisartikelen
  Alles over de nuttigste reisartikelen!
  Op het moment van schrijven lijkt het er op dat vakantie naar het buitenland weer een deel van ons leven gaat uitmaken. Zonnebril, paspoort, boek en zonnefactor. Maar hoe zit het met je eerste hulptasje?
 • afrika
  'In Afrika had ik olifanten in mijn achtertuin'
  In Afrika heb ik leren loslaten.’ Aan het woord is de reislustige Laura Sinnema, die in de afgelopen 15 jaar 4 jaar van haar leven in 18 verschillende Afrikaanse landen heeft doorgebracht.
 • Op zoek naar een nieuwe tablet? Deze tablets raden we je aan!
  Als je op zoek bent naar een tablet, dan is het belangrijk om te weten welke er allemaal beschikbaar zijn. Dit artikel heeft als doel om je een overzicht te geven van de beste tablets die momenteel verkrijgbaar zijn.
 • opgroeien
  ‘De eerste jaren zijn zó belangrijk!’
  Midden in Leidschendam-Noord staat Integraal Kind- en Expertisecentrum De Waterlelie.
Toon meer >
Toon minder >

Het gemak van 10 euro storting casino’s in Nederland

Als je op zoek bent naar een online casino om te spelen, zijn er talloze opties beschikbaar. Maar als het gaat om het vinden van een casino waar je kunt storten met slechts 10 euro, kan het een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er in Nederland enkele legale 10 euro storting casino’s beschikbaar die je een geweldige gokervaring bieden zonder dat je te veel hoeft uit te geven.

Wat zijn 10 euro storting casino’s?

Een 10 euro deposit casino is een online casino waar je slechts 10 euro hoeft te storten om te beginnen met spelen. Dit betekent dat je niet veel geld hoeft uit te geven om te genieten van spannende casino spellen. De meeste casino’s hebben een minimale storting van 20 of 25 euro, maar bij 10 euro storting casino’s kun je met minder geld spelen.

Waarom zijn 10 euro storting casino’s populair?

Er zijn verschillende redenen waarom 10 euro storting casino’s populair zijn. Ten eerste zijn ze betaalbaar voor iedereen die graag online gokt. Niet iedereen heeft immers honderden euro’s om uit te geven aan gokken. Daarnaast kun je bij deze casino’s verschillende spellen spelen, zoals gokkasten, roulette, blackjack en nog veel meer.

Ten tweede bieden ze vaak aantrekkelijke bonussen en promoties aan. Bijvoorbeeld gratis spins of extra geld op je account, en soms zelfs zonder een storting te hoeven doen. Dit kan je kansen om te winnen vergroten en je gokervaring nog spannender maken.

Zijn 10 euro storting casino’s veilig en legaal?

Ja, 10 euro storting casino’s zijn veilig en legaal in Nederland. Ze worden gereguleerd door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) en voldoen aan de wet- en regelgeving voor online gokken. Dit betekent dat je bij deze casino’s veilig en verantwoord kunt spelen.

Hoe vind je een 10 euro storting casino?

Er zijn veel online casino’s die beweren dat ze een minimale storting van 10 euro accepteren, maar het is belangrijk om een casino te kiezen dat veilig en betrouwbaar is. Een goede manier om een 10 euro storting casino te vinden is door online recensies te lezen en te kijken naar de licenties en beoordelingen van het casino.

Conclusie

10 euro storting casino’s bieden een geweldige manier om te genieten van online gokken zonder te veel geld uit te geven. Ze zijn veilig, legaal en bieden verschillende spellen en aantrekkelijke bonussen. Als je op zoek bent naar een betaalbaar online casino, dan is een 10 euro storting casino een geweldige keuze.

Datum: 15 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
Toon meer >
Toon minder >

Tips voor het aanbrengen van gellak voor beginners

Altijd mooi, die strak gelakte nagels. Nagellak zorgt voor een verzorgde en vrouwelijke uitstraling. Het nadeel aan ‘gewone’ nagellak? Je stoot het er zo makkelijk af en met afgeknapte randjes ziet het geheel er toch een stukje minder verzorgd uit. Zo blijf je aan de gang met nagels lakken, en laten we eerlijk wezen: het is best een tijdrovende klus. Gelukkig is gellak een fantastische uitkomst! Ook met gellak ben je wel even bezig met aanbrengen, maar dan heb je ook wat. Het resultaat blijft namelijk makkelijk drie tot vier weken zitten. Zo kom je altijd met perfect gelakte nagels voor de dag.

Jouw eigen nagelsalon thuis

Uiteraard kun je naar de nagelsalon gaan voor een manicure en een gellak behandeling. Je moet er dan echter wel de deur voor uit en een bezoekje aan de salon is vaak best prijzig. Als je de juiste producten in huis hebt, kun je ook gewoon jouw eigen salon creëren en lekker zelf met je nagels aan de slag! De benodigdheden? Een gellak lamp, een primer, een basecoat, een verzameling leuke kleurtjes en een topcoat. We waarschuwen je wel voor het risico op keuzestress, want er is zo veel te kiezen. Van naturel en nude kleurtjes, tot opvallende neon lakjes of zachte pasteltinten: je vindt in ieder geval iets dat bij jou past. En ook in de topcoat kun je variëren. Zo kun je voor een basic glanzende topcoat gaan, maar ook een matte topcoat of een topcoat met glitters behoort tot de mogelijkheden.

Plan een verwenavond met jezelf

Onze grootste tip is om er, zeker de eerste keren, even goed de tijd voor te nemen. Plan dus lekker een avond vrij, stal alle benodigdheden uit op tafel en zet een gezellig muziekje op en leef je uit! Maar voor het zover is, moet je er natuurlijk voor zorgen dat je alle producten in huis hebt. Via Nagelgroothandel.nl bestel je jouw hele thuis-salon online. Hoe ga je vervolgens te werk? Je begint met het vijlen van je nagels in de gewenste vorm. Van amandelvormige nagels tot stiletto’s of ballerina vorm, kies de vorm die bij jou en de vorm van je vingers past. Na het vijlen breng je een primer aan op je nagel. Dit zorgt ervoor dat het product goed hecht. Vervolgens gaat de base coat eroverheen. Tussendoor laat je je nagels uitharden in een speciale gellak lamp. Na de basecoat komt het kleurtje en daarna de topcoat om het geheel af te maken. Daarna is het tijd om jouw gellaknagels te rocken!

Datum: 15 mei 2023
Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • handen
  Handen in de lucht, het is zomer!
  Het is eindelijk zomer, en wat is een betere manier om het seizoen te vieren dan met een nieuwe look? Je kunt natuurlijk de schaar in je haar zetten of gaan voor een nieuwe outfit, maar je kunt er ook voor kiezen om je nagels in de schijnwerpers te zetten.
 • nageltrends
  Feestelijke nageltrends voor de feestdagen
  Tijdens de feestdagen haal je álles uit de kast. Een nieuwe outfit, een mooi kleurtje voor op je lippen en een fris kapsel.
 • De schaamlipcorrectie; een voorbijgaande trend?
  Schaamlipcorrecties zijn een cosmetische procedure die gericht zijn op het verkleinen of herstellen van de vorm van de schaamlippen. Hoewel deze procedure al enige tijd beschikbaar is, is het de laatste jaren steeds populairder geworden. De vraag blijft echter of schaamlipcorrecties nog steeds zo trending zijn en zullen blijven als een aantal jaar geleden.
 • vet
  Eindelijk af van die ‘probleemzones’
  We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
 • schaamlipcorrectie
  'Eigenlijk is iedereen blij met een schaamlipcorrectie'
  Een labiacorrectie is een verkleining van de binnenste schaamlippen. Deze kunnen bijvoorbeeld rekken of veranderen door een zwangerschap. ‘In principe is het een vrij standaard behandeling. Wat we altijd doen is een eerste beoordeling tijdens het intakeconsult. Ik vraag dan naar de klachten.
 • strakker
  ‘Mijn lijf terug’
  Een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed: een kind op de wereld zetten heeft een flinke impact op je lichaam. Dat merkte Kim (39) ook.
 • klei
  De kracht van klei
  Het gebruik van klei heeft een lange geschiedenis. Bijna iedere bevolking heeft wel kleibehandelingen in hun (therapeutische) tradities. Maar wat is klei eigenlijk precies?
 • cellulite
  Sterre: ‘Door die cellulite durfde ik niet meer in bikini’
  ‘In mijn jeugd zwom ik graag en veel. En ’s zomers lag ik na het zwemmen ook graag eindeloos in de zon. Ik denk dat ik zo rond mijn 16de de eerste kuiltjes in mijn bovenbenen en billen ontdekte: cellulite’, vertelt Sterre. ‘Op mijn 25ste was die cellulite zó verergerd dat ik me niet meer in bikini durfde te vertonen.
 • scheerirritatie
  Bye bye, bultjes: nooit meer scheerirritatie!
  Irritaties, bultjes en jeuk na het scheren: het was dagelijkse kost voor Kayleigh (23). Ze had van alles geprobeerd, maar niets hielp.
 • body-wizard
  ‘Bye bye, lovehandles, hallo Body-Wizard!’
  Je doet er alles aan om die laatste kilo’s eraf te krijgen. Maar wat als het volgen van een strak sportschema en een streng dieet niet meer helpt?
Toon meer >
Toon minder >