laserontharing

Altijd haarvrij door laserontharing!

Word jij ook helemaal blij van het mooie weer? Je stopt moedig je benen in een jurkje om die zonnestralen op te vangen. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Eenmaal gehesen in je jurkje zie je dat je nét dat strookje haar bent vergeten te scheren. Vervolgens ben je de hele dag bezig om uit schaamte die haartjes te verstoppen voor de ogen van anderen..

Bikinilijn

Naast je benen is ook je bikinilijn een bron van ergernis… Wat je ook probeert, je hebt altijd stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Dat ziet er verre van charmant uit als je in je badpak langs het strand wilt lopen.

Laserontharing

In zulke gevallen kan laserontharing uitkomst bieden. Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij! De LightSheer diodelaser is een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie. De methode werkt doeltreffender en krachtiger dan behandelingen met IPL.

Haartjes vernietigen

De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt

Uniek koelsysteem

Ook beschikt de LightSheer over een uniek koelsysteem, waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter, kunnen veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de diodelaser zijn slechts 4 tot 6 behandelingen nodig.

Adviesgesprek

In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden. Tijdens een gratis adviesgesprek kan schoonheidsspecialiste Marion Vieregge je vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn.
Laserbehandelingen tegen overbeharing in het gezicht worden mogelijk vergoed door de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polis, of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Definitief ontharen

Marion Vieregge is gediplomeerd schoonheidsspecialiste op HBO-niveau met ruim 30 jaar ervaring. Zij heeft zich gespecialiseerd in behandelingen ten aanzien van onder andere anti-ageing, acne en overbeharing. Marion is al 25 jaar specialist in alle vormen van definitief ontharen. Uiteraard biedt zij ook behandelingen om jouw huid in een goede conditie te houden.

Datum: 20 juni 2018