laserontharing

Een haarvrij leven met laserontharing

De ontsierende haren op jouw benen, oksels en bikinilijn zijn een bron van ergernis. Wat je ook probeert, je hebt altijd stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Dat ziet er verre van charmant uit als je in je badpak langs het strand wilt lopen. Wat zou je graag voorgoed van deze ongewenste haargroei af zijn.

Schaamte

Word jij ook helemaal blij van het mooie weer? Je stopt moedig je benen in een jurkje om die zonnestralen op te vangen. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Eenmaal gehesen in je jurkje zie je dat je nét dat strookje haar bent vergeten te scheren. Vervolgens ben je de hele dag bezig om uit schaamte die haartjes te verstoppen voor de ogen van anderen. Zonde van je energie!

Laserontharing

In zulke gevallen kan laserontharing uitkomst bieden. Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij! De laser is een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie. De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

Effectief systeem

Mensen met een lichtbruine tot een heel donkere huid konden tot nu toe niet goed behandeld worden aan hun overbeharing. Ze liepen bij deze laserbehandeling het risico op verbranding van de huid. Door te werken met de Nd:Yag-laser is dit probleem opgelost. De Nd:Yag laser beschadigt de huid niet, omdat deze niet inwerkt op het pigment van de huid. De laser vernietigt echter wel het haar.

De laser is een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie

Grote gebieden behandelen

Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1,5 vierkante centimeter, kunnen veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden te behandelen, zoals oksels en bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug.

Blond en grijs ongeschikt

In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden door de laser. Tijdens een gratis adviesgesprek kan huidtherapeute Barbara Masbeck je vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn.

Vergoeding

Laserbehandelingen tegen overbeharing in het gezicht worden mogelijk vergoed door de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polis, of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Datum: 27 juli 2018