ontharen

In de zomer ben jij haarvrij

Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen!

Ontharen met de nieuwste techniek

De Soprano ICE Platinum is de allernieuwste lasertechnologie op het gebied van ontharen. Het voordeel van deze techniek, ten opzichte van andere methodes, is dat de behandeling 100% pijnloos uitgevoerd wordt. De Soprano ICE Platinum produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. De methode is volstrekt veilig.

Soprano ICE Platinum of IPL?

Bij een IPL-behandeling worden de haarzakjes minder vernietigd en komen de haartjes op den duur terug. Bovendien heb je met deze techniek meer behandelingen nodig en zijn deze behandelingen pijnlijk voor de huid. De Soprano ICE Platinum biedt het beste van twee werelden: definitieve ontharing en een geheel pijnloze ervaring.

Voor alle haartypen

De Soprano ICE Platinum kan gebruikt worden voor alle huid- en haartypen, dus ook heel lichte en donkere haren. Bovendien kun je behandeld worden als je een zongebruinde huid hebt. Je kunt de behandelingen dus in elk seizoen van het jaar ondergaan!

Ook voor mannen

Definitief ontharen van de rug en/of borst is bij mannen tegenwoordig ook populair en vooral een uitkomst wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

Ga voor een ontharingskuur en ontdek de nieuwste techniek op dit moment

Feiten en fabels over haargroei:

1. De haartjes bij je oksels en benen groeien even snel en moet je even vaak scheren.

FABEL. Okselhaar groeit 50% sneller dan het haar op je benen, dus zul je je oksels vaker moeten scheren dan je benen. Het kan zelfs zo zijn dat wanneer je ‘s morgens je oksels scheert, en ‘s avonds alweer haartjes te zien zijn.

2. Als je scheert komen haartjes dikker, donkerder en stugger terug.

FABEL. Bij scheren verandert er niets aan de structuur of kleur van haartjes. Scheren heeft ook geen invloed op de textuur of kleur van de terug groeiende haartjes.

3. Met waxen of harsen blijven haartjes lang weg en komen ze zachter terug.

FEIT. Als jij je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Bij waxen worden de haartjes er met wortel en al uitgetrokken waardoor ze lang wegblijven en nieuwe haartjes vaak wat zachter terugkomen. 

Overtuigd?

Ben jij overtuigd en wil je een Soprano Ice behandeling ondergaan? Ga dan eens langs bij schoonheidssalon Take Time 4 beauty. De salon maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken op het gebied van otharing.

Datum: 12 maart 2018