Ontharing

Klaar voor de zomer met een wax- of harsbehandeling!

Tijdens de lockdown stond ontharen niet bepaald hoog op je lijst met prioriteiten. Niemand die ernaar omkeek als je niet gladgeschoren voor de dag kwam, of stiekem een wintervachtje begon te kweken. Maar met de zomer in aantocht begin je wellicht toch weer de behoefte te voelen om een fijne, gladde huid te hebben. Is de verzorging op epileergebied door de lockdown achtergebleven en wil jij hier wat aan doen? Maak je dan klaar voor de zomer met ontharingsbehandelingen voor je lichaam én gezicht.

Onbezorgd zonnen

Zonovergoten dagen vragen om luchtigere kleding. Toch verheug je je er niet bepaald op om je oksels, benen en bikinilijn weer dagelijks te moeten onderhouden. Met je scheermes in de aanslag kijk je naar het resultaat van de lockdown: de opvallende, donkere haartjes op je lichaam en gezicht die je liever kwijt dan rijk bent. Het liefst zou je onbezorgd een kort rokje dragen, zonder dat er ongewenste haartjes zitten op plekken waar je dat niet wilt.

Ontharingsmogelijkheden

Er zijn verschillende ontharingsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen, die elk zijn voor- en nadelen hebben. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om ongewenste haargroei te verwijderen door te scheren of een ontharingscrème te gebruiken. Maar om het ontharen elke dag bij te houden is een tijdrovend klusje waar je waarschijnlijk niet veel zin in hebt. Om jezelf tijd en moeite te besparen, kan waxen of harsen een goed alternatief zijn.

Waxen en harsen

Zowel voor het gezicht als het lichaam zijn er bij Schoonheidssalon Prinsenhuys genoeg mogelijkheden op het gebied van waxen en harsen. Zo kun je ervoor kiezen om je bovenlip, kin, wangen of je hele gezicht inclusief wenkbrauwen te behandelen. Ook kun je je boven- en onderlichaam laten waxen: van je benen, bikinilijn, rug, armen en oksels.

Door het scheren zijn haartjes vaak dikker, stugger en ook meer zichtbaar

Langere tijd verlost van haartjes


Door het scheren zijn haartjes vaak dikker, stugger en ook meer zichtbaar. In tegenstelling tot scheren, zorgt harsen en waxen ervoor dat het zachte en gladde gevoel langer aanhoudt. Dat komt doordat de haarwortels niet blijven zitten, zoals bij scheren of ontharingscrèmes het geval is, maar de haartjes worden er met wortel en al uitgetrokken. Hierdoor blijven haartjes voor langere tijd weg en komen ze ook vaak zachter terug. Bovendien heb je zo geen last van ingegroeide haartjes, ontstekingen of andere scheerirritaties. Hoe snel haartjes terugkomen, verschilt per persoon. In de meeste gevallen duurt dit enkele weken, waarna je een herhaalbehandeling kunt doen.

Tips!


Wil jij verzekerd zijn van een optimaal resultaat? Volg dan onderstaande tips:

  • Zorg dat je twee weken voor de waxbehandeling niet hebt geschoren en scheer ook niet tussen behandelingen door.
  • Bescherm je huid na het waxen tegen de zon met een hoge factor/SPF.
  • Scrub je huid niet in de eerste week na je waxbehandeling.
  • Vermijd hete douches en de sauna als je snel last hebt van roodheid.
  • Herhaal de waxbehandeling eens in de vier tot zes weken.

Over Prinsenhuys


Wil jij je deze zomer geen zorgen hoeven maken over ongewenste haartjes terwijl je in je bikini ligt? Kies dan voor een hars- of waxbehandeling bij Schoonheidssalon Prinsenhuys. Schoonheidsspecialiste Joyce Chou voorziet je graag van een professionele én effectieve behandeling met volop persoonlijke aandacht voor jouw huid. Jouw comfort staat voorop!

Datum: 01 juli 2021