ongewenste-haargroei

Nooit meer last van ongewenste haargroei

Je niet meer te hoeven scheren: het klinkt als muziek in je oren. We willen er tenslotte allemaal beeldig uitzien nu het weer volop lente is. Een egale huid: zo voel jij je op je best. Het scheren is nu eindelijk voorbij, want wat is het fijn om dag in dag uit je gladde lichaam te kunnen laten zien.

Een zo goed als pijnloze ontharingsbehandeling

Het zou toch zo heerlijk zijn: een bijna pijnloze behandeling om van al je ongewenste haartjes af te komen, bij Beauty Concept Hoorn bieden ze een nieuwe behandeling aan om tot dit resultaat te komen. Er zijn ontzettend veel verschillende behandelingen, maar deze nieuwe techniek, is toch net wat anders en beter dan andere behandelingen. De meeste laserbehandelingen doen best wel veel pijn en leveren daarnaast ook niet altijd het gewenste resultaat. Maar er is een nieuwe behandeling en dat is de IPL & SHR-behandeling.

Andere techniek

Bij deze methode wordt er van een andere techniek gebruik gemaakt dan voorheen en deze is ook nog eens bijna pijnloos. Er is een volledig resultaat voor het desbetreffende behandelgebied, waardoor het een beter resultaat oplevert en de behandelingsduur is korter dan bij andere laserbehandelingen. Aangezien er gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technieken op het gebied van lichttherapie, is het veel minder pijnlijk. Doordat de huid geleidelijk wordt verwarmd, wordt je huid als het ware voorbereid op de laser. Daarnaast is de IPL & SHR-techniek geschikt voor elk type huid. De behandeling wordt 8 keer uitgevoerd voor het optimaal resultaat en wordt elke 4 tot 6 weken herhaald.

‘Ik ben weer helemaal blij’

‘Eindelijk geen ongewenste haargroei meer!’

‘De IPL & SHR-behandeling van Schoonheidssalon Noëlle heeft mij het resultaat geboden dat ik vooraf had gehoopt. De ervaring die Noëlle heeft, is ook echt te zien aan het resultaat. Aangezien de behandeling zo goed als pijnloos was, zag ik er ook niet tegenop om er weer naar toe te gaan. Ik ben weer helemaal blij met mijn huid.’

Datum: 24 maart 2022