Laserontharen

Onbezorgd kunnen genieten

‘De zomer is mijn lievelingsseizoen. Altijd al. Het liefst breng ik de zomer voor het grootste deel aan zee of bij het zwembad door. Heerlijk zwemmen, zonnen, spelletjes doen. Ook nu het herfst is denk ik met plezier terug aan de vakantie en kijk ik alweer reikhalzend uit naar de volgende. Maar hoewel ik als kind al genoot van zonovergoten dagen, veranderde dat toen ik in de puberteit kwam. Door de hormonale veranderingen in mijn lichaam, begonnen er donkere haren op mijn benen en voorbij de pijpjes van mijn bikinibroekje te groeien. Ik had het gevoel dat iedereen dat zou zien.’

Scheren, scheren en scheren

‘Vanaf vroege leeftijd begon ik daarom met scheren. Maar zoals velen zullen herkennen: binnen de kortste keren zijn er dan weer donkere stoppels te zien en te voelen. Sindsdien heb ik allerlei manieren om te ontharen geprobeerd: van waxen, harsen en epileren tot ontharingscrème en -foam. Het resultaat was altijd van korte duur. Tot overmaat van ramp raakte mijn huid geïrriteerd, waardoor ik regelmatig last had van jeukende of ontstoken scheerbultjes en ingegroeide haartjes. Het uiteindelijke gevolg was dat ik me zelden meer in badkleding vertoonde. En voordat ik een rok of korte broek aandeed, onderwierp ik mijn benen altijd eerst aan een nauwkeurige inspectie.’

Ongewilde haargroei

‘Maar ik heb geen zin meer in die strijd met mijn haargroei. Vorig jaar nam ik mij voor om onbezorgd te kunnen genieten deze zomer. Ik had ooit wel eens iets gelezen over definitief ontharen en ik ben op internet gaan zoeken. Zo ben ik bij Fine LaserClinic terechtgekomen. Vorig najaar ben ik met de behandelingen begonnen. Inmiddels ben ik zo goed als van mijn ongewenste haargroei af! Het voelt zo prettig dat ik, als ik nu naar het zwembad ga, niet meer hoef op te letten of er geen donkere haren uit mijn bikinibroekje piepen. Ook mijn benen zijn glad en onbehaard. Heerlijk is dat!’ – Janine (38)

Eindelijk af van ongewenste haren

Wanneer je last hebt van een ongewenste en overmatige haargroei op bepaalde plekken op je lichaam, bieden oplossingen als harsen en epileren slechts een tijdelijke oplossing. Gelukkig is er een manier om overbeharing voor eens en voor altijd aan te pakken! Het resultaat: een mooie, gladde huid.

Wil je af van je ongewenste haargroei?

GentleMAX Pro

De GentleMAX Pro is geschikt voor alle huidtypen en bereikt de fijnste haartjes, daar waar andere lasers niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht. Hoe werkt het? De haargroei vindt plaats in verschillende stadia: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Als de haartjes zich in de groeifase bevinden, zal tijdens de behandeling in deze fase zowel het haartje als het haarzakje worden vernietigd. Deze blijven definitief weg!

Meerdere behandelingen

Goed om te weten: gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen voor nodig. Dit aantal is ook afhankelijk van het gebied van de ontharing. Met de behandelingen wordt je haargroei gereduceerd tot wel 80 à 90%. Ontharen middels de GentleMAX Pro is volstrekt pijnloos. Dat komt doordat de huid eerst met een speciaal koelsysteem wordt gekoeld, voordat die door de laser wordt verhit. Dit zorgt ervoor dat je bijna niets voelt van een behandeling. Of je nou een getinte of lichte huid hebt, of een donkere of lichte haarkleur: het maakt niet uit. Met de GentleMax Pro is er een oplossing voor iedereen!

 

Datum: 13 april 2022