ongewenste-haargroei

Ongewenste haargroei is verleden tijd

Word jij ook helemaal blij van het voorjaar? Je stopt moedig je witte benen in een zwierig jurkje om dat eerste zonnestraaltje op te vangen. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Eenmaal gehesen in je voorjaarsjurkje zie je dat je nét dat strookje haar bent vergeten te scheren. Vervolgens ben je de hele dag bezig om uit schaamte die haartjes te verstoppen voor de ogen van anderen.

Ergernis

Naast je benen is ook je bikinilijn een bron van ergernis… Wat je ook probeert, je hebt altijd stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Dat ziet er verre van charmant uit als je in je badpak langs het strand wilt lopen.

Effectief bij donkere haren

In zulke gevallen kan permanent ontharen (IPL) uitkomst bieden. Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij! Houd er wel rekening mee dat deze manier van ontharen alleen effectief is bij haren die donker genoeg zijn. Blonde, rode of grijze haren bevatten te weinig pigment en kunnen meestal niet verwijderd worden met IPL. Laat dit desnoods vrijblijvend checken bij Clinique Chevallier, zodat je weet of deze behandeling geschikt is voor jouw haarkleur.

Aantal behandelingen

Er zijn gemiddeld acht behandelingen nodig om jouw huid haarvrij te krijgen, maar het kunnen er ook meer of minder zijn. De huidspecialiste kan een realistische inschatting maken hoeveel behandelingen jij nodig hebt. De behandeling voelt aan alsof er een elastiekje tegen je huid geschoten wordt. Je voelt er dus wel wat van, maar de meeste mensen vinden de behandeling goed te doen.

Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij!

Voor jou!

Kies jij voor IPL? Laat je kundig adviseren door de huidspecialisten van Clinique Chevallier. De schoonheidssalon opent op 1 juni 2018 een tweede vestiging in Assen. Nieuw in het aanbod is de samenwerking met Optimal Strength! Gewicht verliezen gaat het beste als je het combineert met regelmatig bewegen. Je bent echter niet de enige die zich afvraagt wat en hoeveel je precies moet eten en bewegen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Afvallen voor de zomer

Samen met Clinique Chevallier biedt Optimal Strength op de locatie in Assen een effectieve combinatie van afvallen en personal training volgens jouw persoonlijke trainingsschema. Zo kun jij deze zomer nog starten met gewicht verliezen en je conditie verbeteren.

Datum: 22 mei 2018