ontharen

Ongewenste haargroei? Niet nodig!

Ontsierende en jeukende scheerbultjes bij je bikinilijn. Kleine stoppeltjes die veel te snel weer op je benen te zien zijn. Of gevoelens van schaamte omdat je vergeten bent je oksels te ontharen voordat je dat topje aantrok. Ongewenste haargroei kan je, met name in de zomerperiode, behoorlijk in de weg zitten..

IPL

Nu de koudere maanden van het jaar weer in aantocht zijn, hoef je je dáár in ieder geval niet meer druk om te maken. Alhoewel… wanneer jij volgend jaar in de zomer, én al die zomers daarna, nooit meer last wenst te hebben van haartjes of stoppeltjes op zichtbare plaatsen, is het nú de tijd om actie te ondernemen. De oplossing ligt namelijk binnen handbereik: IPL.

Verschillende fasen

‘IPL’ is de afkorting van ‘Intense Pulsed Light’ en wordt ook wel foto-epilatie genoemd. Het wordt ingezet bij vrouwen én bij mannen. Het is een vrijwel pijnloze lichttherapie waarmee jouw ongewenste haren snel, definitief en absoluut veilig worden verwijderd.

Verschillende fasen

Nu is het zo dat de levensloop van een haar verschillende fases kent, namelijk de groeifase, overgangsfase, rustfase en verliesfase. De meeste haren bevinden zich in de groeifase en deze kunnen met IPL definitief verwijderd worden. Ze groeien dus niet meer terug. Maar er blijven echter nog genoeg haren over die zich in een andere fase bevinden en bijvoorbeeld pas over een week, een maand of over een paar maanden weer gaan groeien.

Die scheermesjes, hars of dat epileerapparaat heb jij niet meer nodig

Start nu

Daarom heb je bij definitief ontharen gemiddeld zes tot tien behandelingen nodig. Aangezien het beter is om je huid na zo’n behandeling een paar dagen niet aan zonlicht bloot te stellen, is het najaar hét perfecte moment om te starten met de IPL-behandelingen. Dan zijn jouw benen tegen de tijd dat volgend jaar ‘rokjesdag’ weer een feit is er namelijk helemaal klaar voor en mogen jouw gladde benen gezien worden.

Zorgeloos de deur uit

Geen gênante momenten meer als jij ineens met het schaamrood op je kaken stoppeltjes op je benen ziet. Nee, vanaf dan kun jij zorgeloos de deur uit in je zomerse outfit. Die scheermesjes, hars of dat epileerapparaat heb jij niet meer nodig!

Datum: 18 september 2023