ontharen

Pijnloos definitief ontharen: het kan écht!

Zucht, is het éíndelijk blotebenenweer en kun je je mooie jurkje dragen, kom je erachter dat je een streep haar vergeten bent weg te halen. Wat zou het toch fijn zijn om nooit meer te hoeven omkijken naar een scheermes, pincet of harsstrip. Maar wacht eens: dat is mogelijk!

Ongewenste haargroei

Naast dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken.

Nieuwe, innovatieve lasertechniek

Gelukkig bestaat er een nieuwe, innovatieve lasertechniek waarmee je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief kunt laten verwijderen. We stellen je voor aan de Soprano Ice SHR-laser!

Het geheim…

Cindy Bos-Meulendijk, eigenaresse van Take Time 4 Beauty: ‘De SHR-laser is een totaal andere laser dan de lasers die tot nu toe op de markt zijn! Ik krijg klanten van andere salons die na een behandeling tegen mij zeggen: ‘Het deed altijd zó’n pijn, maar nu voel ik vrijwel niks.’ Veel salons zeggen weliswaar dat de behandeling geen pijn doet, maar als puntje bij paaltje komt, is het toch wel erg gevoelig.’

In-Motion techniek

‘De SHR-laser doet écht geen pijn! Het geheim zit in de In-Motion™ techniek. Dit is het constant in beweging houden van de laserkop en zorgt voor een volledige dekking van het behandelgebied, met verbeterde resultaten en kortere behandeltijden. Bij traditionele laserontharing wordt de haarwortel met een enkele dosis hoge energie per lasershot behandeld. Dit geeft een behoorlijke pijnreactie en kan de huid beschadigen. De Soprano ICE SHR-technologie verwarmt juist geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat het haar teruggroeit. De ICE™-technologie koelt de huid met -3 graden en voorkomt oververhitting. Klanten vergelijken de SHR-methode dan ook met een hotstone-massage.’

Zeg voor altijd gedag tegen ongewenste haren

Ook lichtere haren

Cindy: ‘De SHR-laser neemt ook lichtere haren beter mee, dankzij de In-Motion™ techniek. Blonde haren zijn nooit voor 100% te verwijderen, maar dat gaat wél beter met SHR. Voor haren die moeilijk te verwijderen zijn, met name grijze haren in het gezicht, zetten we elektrisch ontharen in.’

SHR-methode

Wil je weten of de SHR-methode geschikt voor jouw haar- en huidtype is, dan kun je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Eventueel krijg je advies mee over welke andere methode geschikt is om je ongewenste haren definitief te laten weghalen. Ongewenste haargroei op je bovenlip, kin en hals wordt in veel gevallen door de zorgverzekering vergoed. Informeer bij jouw zorgverzekeraar hoe dit bij jou zit.

De voordelen

Voordelen van de SHR-laser:

  • Effectieve resultaten voor de lichte, donkere of gebruinde huid, net als voor grof of fijn haar.
  • De SHR-laser is geschikt voor lichte haren
  • De methode is écht pijnloos
  • ‘Gewone’ IPL-behandelingen kun je niet ondergaan in de zomer. Met de SHR-laser kan het hele jaar door behandeld worden.

Voor jou!

Naast permanent ontharen kun je bij Take Time 4 Beauty ook terecht voor speciale behandelingen op het gebied van de huid. Denk hierbij aan huidverjonging, huidproblemen én huidverbetering! Je bent altijd welkom voor een gratis intakegesprek.

Datum: 26 april 2018