scheren

Scheren is voorgoed verleden tijd

Even snel je benen scheren voordat je het terras op gaat of snel met je scheermesje de haartjes onder je oksel wegwerken. Snel is het wel, handig is het niet. Heb je wel eens gedacht aan een definitieve manier van ontharen? Dan zul je geen last meer hebben van stoppels of ingegroeide haren. Waxen is dé oplossing. 

Ontharen

Het hebben van een gladde huid is voor vrouwen een symbool van sensualiteit en schoonheid. Al jaren lang is ontharen een vast onderdeel in de persoonlijke verzorging en hygiëne van de vrouw. De oudste en meest effectieve vorm van ontharen is waxen, ook wel harsen genoemd. Waxen is het verwijderen van haren met een al dan niet kleverige substantie.

Wax away!

Wanneer je regelmatig waxt (tussen de 3 en 6 weken) komen je haartjes dunner en zachter terug. Ook duurt het veel langer voordat je haartjes terug groeien. En wanneer je consequent en regelmatig gaat waxen zul je je haartjes niet meer terug zien!

Heb je wel eens gedacht aan een definitieve manier van ontharen?

Fijne feitjes

Leuke feitjes & handige weetjes:

  • Je haartjes blijven wekenlang weg!
  • Door je huid te scrubben vanaf 1 week na de behandeling, blijft deze zacht, glad én voorkom je ingroeiende haartjes
  • Herhaal je bezoek, afhankelijk van je persoonlijke haargroeisnelheid, eens in de 4 weken

Haartjes verwijderen

Veel mensen denken dat waxen veel pijn doet. Dit hoeft niet zo te zijn! Op een zeer snelle, vrijwel pijnloze, manier worden alle haartjes verwijderd. De wax is lauwwarm, zacht en lekker geurend. De wax wordt met een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De textuur van de wax hecht alleen aan de haartjes en niet aan je huid.

Elite wax

LYCON Precision waxing is de moeder der professionele waxen en after care. Deze techniek, afkomstig uit Australië, zorgt voor een haarvrije en vooral zachte huid. Dat lukt je niet met scheren of epileren! Deze methode wordt al in meer dan 65 landen toegepast. Wil jij langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties zijn? Schoonheidsspecialistte Berta van Ibiza Beauty past deze techniek toe in haar salon in Alphen aan den Rijn.

Datum: 20 april 2018