waxen

Waxen voor je vakantie!

Zie je jezelf al liggen aan het strand? Geluiden van ruisende golven, spelende kinderen en zachte muziek op de achtergrond. De warme stralen van de zon op je gezicht en lichaam. De zilte geur van de zee. Heerlijk relaxen en je even helemaal nergens zorgen over hoeven maken. Zélfs niet over stoppels of haartjes op je benen of bikinilijn!

Gênante stoppeltjes!

Je kent dat wel: heb je net die ochtend je benen geschoren en dan zie je ’s middags, terwijl je lekker op een terrasje zit, dat je een stukje vergeten bent! Donkere stoppeltjes ontsieren een deel van je been en omdat je een rokje draagt, valt dat niet echt te verbergen. Hoe gênant! Datzelfde gevoel overvalt je ook wanneer je merkt dat je bikinilijn niet strak en glad is of je oksels niet geschoren zijn terwijl je een topje draagt.

Stop met scheren

Scheren is een snelle en makkelijke manier om van ongewenste haargroei af te komen, maar het grote nadeel is dat het gladde gevoel vaak slechts van korte duur is en er weer snel stoppeltjes ontstaan. Daarnaast loop je meer kans op huidirritaties en ingegroeide haren. De haartjes worden overigens ook steeds stugger wanneer je ze scheert.

Waxen of harsen?

Een betere manier om, voor wat langere tijd, van ongewenste haren af te komen is harsen of waxen. Bij deze methode wordt niet alleen het haartje verwijderd, maar tevens de haarwortel. Daardoor duurt het langer voordat je weer een haartje tevoorschijn ziet komen.

Wist je dat… wij verzorging van top tot teen aanbieden?

Lycon

Lycon Precision waxing is dé nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Het resultaat is een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Deze crème de la crème onder de waxen wordt toegepast in het topsegment van wellnesscentra en schoonheidssalons. Het is geschikt voor haartjes vanaf 1 millimeter, is vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid, wordt aangebracht op lage temperaturen, geeft geen huidirritaties of roodheid en is verrijkt met essentiële oliën.

Tips

Handige tips over waxen!

  • Bescherm je huid na het waxen tegen de zon (kies een hoge factor)
  • Wax regelmatig voor een optimaal resultaat
  • Scheer jezelf niet tussen de waxbehandelingen door
  • Is je huid rood? Vermijd dan een hete douche en ga niet naar de sauna
  • Scrub je huid niet in de eerste week na je waxbehandeling

Voor jou!

Kies jij voor een waxbehandeling? Wij, de specialisten van Bon Soigné, helpen je graag. Wist je dat wij verzorging van top tot teen aanbieden? Je kunt bij ons terecht voor een stralend kapsel, verschillende schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en de Henna Brow-treatment. Maar ook voor mooi verzorgde voeten en nagels ben je bij Bon Soigné aan het goede adres. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook voor mooi gekleurde (gel)nagels en (sport)massages bij Bon Soigné terecht. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.

Datum: 20 juni 2019