onzekerheid,-besluiteloosheid

Hallo, powervrouw met pit!

Heb je het gevoel dat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen en alle ballen hoog moet houden? Ben je vermoeid en heb je het idee dat je faalt, niet mooi bent, niet voldoet aan het ideaalbeeld van je omgeving? ´Je doet jezelf tekort. Ik help je om weer in verbinding met jezelf te komen´, aldus ervaringsdeskundige en transformatiecoach Claudia.

Mijn verhaal

Ik heb een rugzak met moeilijke ervaringen die al jaren bij me draag en ik vond mezelf niet veel waard. Desondanks heb ik mezelf inmiddels volledig gevonden en weet ik wat mijn missie en passie is. Zonder schaamte durf ik te zeggen dat ik trots op mezelf ben. Dat het kiezen voor jezelf geen makkelijke weg is weet ik als geen ander. Laat mij je helpen, want het kán anders.

Een andere boeg

Een aantal jaren geleden was ik niet meer gelukkig in mijn baan als communicatieadviseur. Ik verlangde naar voldoening door het helpen van anderen. Zelf ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de drijfveren van mensen en daarom besloot ik psychologie te gaan studeren. Een goede keuze! Tijdens mijn studie kwam ik tot kennis en inzichten over mezelf én over hoe ik anderen kon helpen.

De female factor

Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Ze denken anders, communiceren anders en zien het wereldbeeld door andere ogen. Wanneer een vrouw een gebeurtenis meemaakt, leggen zij direct een link met een emotie. Iedere keer wanneer zij over deze gebeurtenis praat of eraan denkt, wordt deze emotie versterkt. Ook komt er een hele rits aan ervaringen te boven die dezelfde emotie triggeren. Zo werkt het vrouwelijke brein en ik moest en zou een manier vinden om dit aan te pakken.

Ik was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om een leven te leiden waarin je negatieve ervaringen en emoties niet overheersend zijn’.

Na een intense zoektocht vond ik de methode Creatrix® van het Institute of Women International in Australië. Dit is wat ik zocht! Ik volgde de opleiding en inmiddels help ik als Creatrix Facilitator en Transformologist vrouwen om weer in verbinding met zichzelf te komen.

Ik help je om weer in verbinding met jezelf te komen

Stappen Creatrix® methode

Door middel van Creatrix® worden emotionele koppelingen verwijderd. Dit wordt gedaan in een aantal stappen:

Stap 1: Een schrijfopdracht waarin je beschrijft hoe je leven er nu uitziet, waar je tegenaan loopt, wat jou belemmert en wat de impact daarvan is op jou en je omgeving. Wat wil je graag? En wat wil je niet meer? De emoties en overtuigingen die jou hiervoor beperken worden door middel van 1 op 1-sessies van je verlost.

Stap 2: In deze stap wordt achterhaald wat jij wilt in je leven en wat je hier voor nodig hebt. De ervaringen die je hebt opgedaan blijven in je geheugen bestaan, maar nu zonder al die gekoppelde emoties. Het verschil met stap één is dat je niet langer in problemen denkt, maar in uitdagingen en oplossingen! Je bent weer in verbinding met jezelf, trots op jezelf en maakt keuzes die bij jou passen. Een enorme bevrijding.

De juiste keuzes

Van nature zijn mensen bang voor veranderingen, omdat onze mensenbreinen het beste functioneren in vaste patronen en gewoonten. Een andere keuze is moeilijk, gaat langzaam en kost meer denkkracht. Maar je hebt minder houvast dan je denkt! Op veel dingen heb je geen invloed, die gebeuren gewoon. Het enige waar jij over bepaalt is hoe je hiermee omgaat en reageert op de mensen om je heen.

Geloof in jezelf

Anne (29) was een echte piekeraar, voelde zich niet goed genoeg en vermeed conflicten. ‘Na mijn sessies bij Claudia durf ik wel te gaan voor wat ik echt wil in het leven. Het is verbazingwekkend en tegelijk zo eenvoudig’. ‘Eindelijk durfde ik de stap te zetten om mijn kinderwens met mijn partner te bespreken. Inmiddels ben ik zwanger! Ook volg ik een opleiding en ga ik daarna voor mezelf beginnen. Het voelt heel erg bevrijdend om eindelijk in mezelf te geloven’, aldus Anne.

Datum: 23 november 2017